Как да скриете тръби в банята

Какво трябва да имате предвид при обновяването на банята

Технологичният прогрес на нашето време трябва да бъде не само високо научен, но прилаган - той е последният, който най-много се тревожи за гражданите. Най-често човек посещава кухня и баня, така че основните му претенции са насочени към високо ниво на естетика на тези помещения. Как мога да подобря външния вид на банята? Най-лесният начин е да скриете канализационните тръби и водоснабдяването в санитарния порцелан.

Разбира се, ако първоначално има възможност, тръбите се крият зад фалшивата стена. Но ако няма такава възможност, ще се използват екрани и кутии. За да ги създадете, използвайте настрани пластини, както и шперплат или гипскартон, устойчив на влага. Ако ширината на бъдещата структура е малка, можете да използвате стенни панели PVC. Рамката е изработена от метален профил за стенни конструкции (например за закрепване на гипсокартон) или от дървена лента, която е предварително обработена с антисептик. По-голямата част от структурата може да бъде фиксирана постоянно, но трябва да се има предвид, че безопасността изисква оборудването да бъде оборудвано с водопровод.



За монтаж на стени е по-добре да се използват полипропиленови тръби, имат дебели стени. Не е трудно да ги готвите и заваръчното устройство може лесно да се наеме. Други инструменти също ще изискват перфоратор, който може да работи в режим на повдигач, удар и обикновено пробиване. За да завиете винтовете, се нуждаете от отвертка. Ако планирате да монтирате гипсокартон, трябва да имате предвид, че ще ви трябва метална ножица, голям ренде и нож за тапет. Останалата част е боядисана с помощта на българин и може да бъде монтирана на стена върху рамка - това ще изисква тренировка с твърд връх. За фиксиране можете да използвате винтовете за покриви.

Работата по монтажа започва с фиксирането на водачите, върху които ще се полагат материалите за довършителни работи. След като завърши изграждането на кутията, е необходимо да се направят отвори за вентилация. Вместо да фиксирате тръбите към смесителя, можете също така да направите подвижен пластмасов екран.

Е, най-добрият панел за мозайка, който ще намерите с помощта на сайта design-pro.com.ua. Само там са най-добрите версии на панорамата на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как мога да затварям батерията?Как мога да затварям батерията?
Ние сами правим таванна кутия от гипсокартонНие сами правим таванна кутия от гипсокартон
Устройството на таван от гипсокартон - полезни препраткиУстройството на таван от гипсокартон - полезни препратки
Как да скриете отоплителните тръби?Как да скриете отоплителните тръби?
Как да скриете тръби в банятаКак да скриете тръби в банята
Как да скриете тръбите в тоалетнатаКак да скриете тръбите в тоалетната
Екрани за радиаториЕкрани за радиатори
Пластмасов панел в банятаПластмасов панел в банята
Как да изберем таван за баняКак да изберем таван за баня
Характеристики и функции на екрани за баняХарактеристики и функции на екрани за баня
» » Как да скриете тръби в банята
© 2021 BggeHat.com