Пластмасов панел в банята

пластмасови панели в банятаСред материалите, използвани при довършването на банята, се използват пластмасови панели. И така, какви са техните значителни предимства и как се различават от другите материали? Как да завършим банята с пластмасови панели?

1) Пластмасовите панели са много практични.

2) Ценовият диапазон е малък.

3) Монтажът е удобен и лесен.

4) Има широка гама от цветове.

5) Способността да се имитират нюансите и текстурите от естествени материали (камък или дърво).

При монтажа на PVC панели със собствените си ръце е необходимо да използвате:

1) самият PVC панел.

2) Степлерът е закрепващ инструмент.

3) ленти от дърво за рамката.

4) Нож за строителството.



5) Различни структурни детайли.

Как да започнете инсталацията или как да завършите банята?

1) Банята обикновено е лека, поради което материалите използват светли цветове или различна комбинация от различни цветове.

2) Преди да започнете да работите, трябва ясно да знаете как да оформите банята с пластмасови панели. Подгответе стая за работа и премахнете ненужните неща. Подгответе всички инструменти и материали, без които инсталацията няма да бъде възможна. Рамката от дървени летви трябва да бъде импрегнирана с влагоустойчива субстанция.

3) За оригиналността на банята можете да използвате дизайнерски подход: панелите избират различна текстура и ширина.

4) На стената хоризонталните пръти на ламелите са закрепени на разстояние около 50 см. Не забравяйте нивото на сградата, за да определите хоризонталата. За да определите вертикалността, използвайте вертикалната линия.

5) След закупуването на PVC, им е дадено време да легнат преди инсталацията, с времето ще отнеме около час. По време на това време проверете дефектите, които биха могли да се появят по време на транспортиране, като например биберони, бръчки, прах.

6) Съществува неизречено правило - инсталацията започва от вратата. При закрепване е необходимо жлебът да е в посока на следните панели. За закрепване се използват скоби и винтове. Скрап не са толкова забележими и по-лесни за инсталиране с конструктивен статив, така че те се използват по-често.

Банята има много неравности, различни ъгли под формата на батерии за сушене на кърпи, водопроводни тръби, котли. За да скриете не толкова важни елементи, използва се PVC. На мястото, което трябва да се ретушира, прикрепете панела, изчертайте маркер около мястото на рязането и използвайте конструктивния нож, за да отстраните внимателно излишния материал.

8) С ъгловото закрепване на тези материали, измерете разстоянието между последния панел и дървената рамка на другата стена. След това тези размери се прехвърлят върху PVC панела и се отрязват.

9) За да покриете вътрешните и външните ъгли, използвайте специални ъгли, первази или первази. Помещенията на тези елементи ще добавят чар и естетическа красота. За да оправите тези елементи, използвайте водоустойчиво лепило за строителството, като първо я нанесете на детайла около двадесет минути преди закрепването.

Сега не трябва да имате никакъв въпрос как да завършите банята!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите таван в банята - видове покритияКак да направите таван в банята - видове покрития
Таванът в банята е направен от пластмасови панели, практични и достъпниТаванът в банята е направен от пластмасови панели, практични и достъпни
Таванът на сандвич-панелите е лесен и надежденТаванът на сандвич-панелите е лесен и надежден
Ремонт в банятаРемонт в банята
Фалшив таван със собствени ръцеФалшив таван със собствени ръце
След това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочкиСлед това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочки
Как най-добре да оборудвате банята?Как най-добре да оборудвате банята?
Ремонт на стените в банятаРемонт на стените в банята
Декоративен екран за баняДекоративен екран за баня
Какво трябва да имате предвид при обновяването на банятаКакво трябва да имате предвид при обновяването на банята
» » Пластмасов панел в банята
© 2021 BggeHat.com