Ремонт в банята

Основното изискване за покриване на стените в банята е устойчивостта на влага. Но има много материали с тази собственост и не трябва да мислите, че няма какво да избирате.

Начини за украса на банята

Керамични плочки за бани - керамиката е издръжлива, лесна за поддръжка и предлага разнообразие от цветове и текстури. Въпреки че стандартната плочка вече няма да задоволи повечето свои жители с качествата си, в индивидуалните колекции вече може да се намерят изключително оригинални решения, които няма да разочароват най-взискателния дизайнер. Като се има предвид доста широк диапазон от цени, всеки може да намери нещо, което да им хареса.

Има плочки и минуси. Цената на полагане на плочките е достатъчно висока, изисква много време, умения и знания. В допълнение към плочките, ще трябва да се харчат пари за различни лепилни смеси, смеси за изравняване, фугиране за шевове. Ако използвате специализирани услуги за полагане, може да откриете, че разходите за полагане на големи формати панели са дори по-високи от стандартните.

Но не се страхувайте от трудностите при завършването. Правилно поставената керамична плочка за дълго време ще зарадва очите ви.

Днес компанията RemProfStroy предлага подобна услуга като декорация на баня, при благоприятни условия. Повече информация за условията на сътрудничество с фирмата може да бъде прочетена на сайта remprofstroy.ru. Екипът от професионалисти изпълнява такива видове ремонт на баня: икономика, евро, капитал и елит.

Пластмасовите панели са чудесна алтернатива на плочките. Панелите, които непосредствено след появата им, придобиват голяма популярност в областта на ремонта. Те са евтини и много лесни за инсталиране.



За съжаление, въпреки разнообразието от текстури, пластмасовите панели не са подходящи за създаване на наистина оригинален декоративен дизайн. Други важни недостатъци са тяхната крехкост и кондензация, които се събират на повърхността. При невнимателно боравене този материал не е достатъчно издържлив.

Стенопис

Ако изборът става твърде сложен, най-лесният начин е да използвате боята. Не е нужно да взимате шарки или текстура. Достатъчно е да вземете боя, валяк или четка - и дизайна на банята ще зависи само от вашето желание и въображение. Можете също така да използвате шаблон, който още по-лесно създава наистина красив дизайн.

За боядисване на стени е най-добре да изберете водоустойчиви бои за мокри помещения (акрилни вододисперсионни) или латексни бои. Желателно е боята да има добавки срещу плесени.

За съжаление има и недостатъци тук. Точно да се боя само на внимателно изравнени стени, които ще трябва да прекарат известно време и пари.

Всеки от тези три материала има своите предимства и недостатъци. Ако простото е важно за финала, струва си да изберете пластмасови панели или боя, ако трайността и простотата в поддръжката - традиционна керамика. За да се създаде същият елегантен и красив дизайн с правилен подход, всеки от материалите може да бъде подхождан.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочка на пода на кухнята, характеристики, цени, снимкаПлочка на пода на кухнята, характеристики, цени, снимка
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Не преминава мода за керамични плочкиНе преминава мода за керамични плочки
Как да изберем подходящата керамична плочкаКак да изберем подходящата керамична плочка
За да лепи керамични плочки на стенаЗа да лепи керамични плочки на стена
Керамични керемиди предимства на използванетоКерамични керемиди предимства на използването
Как да поставите плочката на пода в банятаКак да поставите плочката на пода в банята
Ремонт на стените в банятаРемонт на стените в банята
Избор на керамични плочкиИзбор на керамични плочки
Как правилно да поставите плочкаКак правилно да поставите плочка
» » Ремонт в банята
© 2021 BggeHat.com