Няколко начина да скриете газовите комуникации

Често всички газови комуникации се извършват на стената, което до голяма степен оказва отрицателно влияние върху цялата външна красота на кухнята. Но има изход от тази ситуация, всички газови тръби близо до стената могат да бъдат скрити по няколко начина, които не нарушават необходимите изисквания за безопасност, свързани с газовото оборудване.

Първата стъпка е да се грижи за създаване на проект кухня дизайн, в този проект трябва да идентифицира всички съществуващи инсталираното оборудване в кухнята, защото сега в допълнение към кухненската мивка често се инсталира и различни домакински уреди. След това трябва да посетите газовата компания с предложение да преместите крановете, тръбните фитинги и брояч на по-подходящо и удобно място за вас.

Ако възнамерявате да подмените кухненските мебели, можете да използвате това и да проектирате бъдещите мебели, така че всички газови тръби да са разположени в бъдещите кухненски шкафове. Ние ще трябва наистина да се грижи за създаване на стените на съкращения шкафчета, но газовите тръби са грижливо скрити, като по този начин появата на кухнята ще бъде на височина. Но, за съжаление, в такива шкафове ще бъде невъзможно да се построят кухненски уреди.



Можете да използвате друг вариант, за това имате нужда от гипсокартон, от който трябва да направите кутия, която впоследствие затваря всички налични газови тръби. Но това трябва да е в този случай, да се грижи, както и създаването на вентилация за цялата дължина на необходимостта от намаляване на малък отвор и поставете желания размер на вентилационните отвори.

Ако газовата компания дава разрешение да промени отклоняването на газовите тръби, те трябва да бъдат притиснати по-близо до стената. След това можете да скриете тръбите в нощни шкафчета с маси за маса. Също така можете да скриете газовите тръби в кухненските шкафове, просто следвайте мебелите, зад които тръбите ще бъдат скрити, натиснете напред за няколко сантиметра. Но не забравяйте за съществуващите специфични правила, отнасящи се до височината на вграждане на крана, а разстоянието между него и готварската печка, както и в рамките на действащата метър газ е желателно да се посвети специален гардероб.

Но ако газови тръби са разположени по тавана, можете да ги скриете с помощта на двустепенна таван, както следва по цялата дължина на тръбата да се грижи за наличието на вентилационни тръби. Позволява се да се провеждат газови тръби в браздите, изрязани в стената, основното е, че те са затворени със специален вентилационен екран.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разпределение и дизайн на ъгловата кухняРазпределение и дизайн на ъгловата кухня
Монтаж на газови котлиМонтаж на газови котли
Кухненски мебели за малка кухняКухненски мебели за малка кухня
Газови конвектори за отоплениеГазови конвектори за отопление
Кухни марияКухни мария
Ремонт на кухня в домаРемонт на кухня в дома
Варианти на местоположението на кухненските мебелиВарианти на местоположението на кухненските мебели
Избор на мебели за кухнятаИзбор на мебели за кухнята
Как да изберем правилната кухняКак да изберем правилната кухня
Основните предимства на закупуване на кухня по поръчкаОсновните предимства на закупуване на кухня по поръчка
» » Няколко начина да скриете газовите комуникации
© 2021 BggeHat.com