Маскиране на газовата тръба в кухнята

Маскиране на газовата тръба в кухнята

Всички комуникации и тръби не са изключение, могат да развалят интериора. Кухнята може да се нарече една от тези стаи, в които има много комуникации. Въпреки това, всяка жена иска кухнята да бъде красиво декорирана и чиста. Залепване на стените на стаята за красота тръба не е прикрепен към стаята, и да се отървете от газовата тръба няма да работи, ако къщата разполага с газовата система, така че те трябва да бъдат прикрити.

Можете да прикриете газовата тръба с фалшива кутия, която ще ви помогне да я скриете. Предимствата на този метод за маскиране на тръбата са, че тя винаги ще бъде на ръка, ако трябва да стигнете до клапана, а вида на кухнята няма да бъде развален.

Липсата на желание да се направи или купува и инсталира фалшива кутия натиска идеята, че тръбата може да бъде скрита зад кухненските мебели. Препоръчително е да не се спасява и да се поръча малка шкаф, която в кухнята винаги ще бъде удобна. В стената на шкафа ще има дупка за тръбата. Достъпът до него ще остане свободен, ще бъде достатъчно, за да се отвори шкафът, а тръбата ще бъде скрита от очите.

Една от най-икономичните опции за маскиране на газовата тръба в кухнята може да се нарече боядисване на тръбата в тона на цветовата схема в кухнята. Въпреки икономиката, този вариант изисква внимателен мониторинг, за да се гарантира, че боядисващият слой е еднакъв, боята не е чиста. Освен това е необходимо постоянно да се актуализира слоя боя, защото с течение на времето ще избледнее. Тръбата след боядисването ще стане по-малко забележима, но това не е толкова успешен вариант, колкото пълна маскировка.



Вместо да рисувате, можете да използвате екрани за метални завеси, които се използват за скриване на отоплителните тръби. Екрани са подходящи за маскиране на газовата тръба не е по-лошо.

Боядисване, екрани и шкафчета може да не са подходящи, за да можете да използвате гипсокартон кутия, неговата лесна за инсталиране и изглежда естетично. Монтирането на гипсокартона обаче помага да се намали пространството на кухнята, така че тази опция е по-подходяща за кухненското студио. Освен това гипсовата плоскост затваря достъпа до тръбата.

Не всички материали са подходящи и безопасни за близост до тръбопровода газ, така че при избора маскиране изпълнение на тръбата за газ е желателно да се гарантира, че материалът е безопасно.

Е, да инсталирате качествени прозорци от дърво в кухнята си - посетете ne-duet.ru. Само там ще намерите най-добрите прозорци за кухнята на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вратовръзка за качулка как да го маскираш във вътрешността?Вратовръзка за качулка как да го маскираш във вътрешността?
Проектиране и оформление на кухня с газови колонкиПроектиране и оформление на кухня с газови колонки
Как да изберем газовата колона?Как да изберем газовата колона?
Инсталиране на газовата колона в апартамент за всеки, който може и кой ще го направиИнсталиране на газовата колона в апартамент за всеки, който може и кой ще го направи
Как да скриете отоплителните тръби?Как да скриете отоплителните тръби?
Височината на инсталацията на капака над газовата печка избира оптималното разстояниеВисочината на инсталацията на капака над газовата печка избира оптималното разстояние
Как да скриете тръби в банятаКак да скриете тръби в банята
Свързване на резервоара за вода в кухнятаСвързване на резервоара за вода в кухнята
Изборът на мебели за кухнята правилноИзборът на мебели за кухнята правилно
Дизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилникДизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилник
» » Маскиране на газовата тръба в кухнята
© 2021 BggeHat.com