Тест в къщата Как да се справим

Втулката в къщата. Как да се справимКонцепцията за "удобно жилище" включва редица външни и вътрешни фактори. Разположението, радиационната обстановка, качеството на водата, отдалечеността от промишлени съоръжения са външни компоненти на комфорта. Вътрешни фактори включват подреждането на помещенията, наличието на ремонти и всичко останало, в зависимост от собственика на апартамента. След няколко години, прекарани в отлично жилище, могат да се появят влажни петна, пилинг тапети и много други малки неприятни неща. В допълнение към естетичния дискомфорт такива явления могат да навредят на здравето на жителите.

Излишната влажност на помещението провокира появата и растежа на мухъл. Това се случва, когато няма вентилация, най-често в ъглите или зад мебелите. Под ексфолирания тапет можете да намерите черни петна, които показват гъбична лезия на стената. Това разпространение е опасно за здравето, тъй като предизвиква развитието на алергии и респираторни заболявания.

Почти всички наематели, изправени пред този проблем, започват да се борят с него независимо. Но порасналият мухъл възниква отново. Това се дължи на съществуването на много различни гъбички и това, което убива един вид, може да бъде храна за друга. Следователно, за ефективен контрол, е по-добре да се свържете с специалисти, които ще вземат проби, ще установят точната форма на гъбичките и ще изберат подходящо средство за борба с тях.



Възможна причина за постоянни влага в ставите може да са течовете им. Честото изтичане предизвиква появата на черна плесен. За да се бори с него, може да е достатъчно да дезинфекцирате и запечатате ставата, но това ще реши проблема само за няколко сезона. В преработените стави през пролетта все още може да се натрупа влага, което в крайна сметка ще върне формата в апартамента. По-ефективен и широкомащабен метод е да се назоват монтажници, способни да работят на височина, и да уплътняват ставите отвън в най-малко три съседни апартамента. Всички тези работи трябва да отговарят на разпоредбите, изложени в насоките за съвместно запечатване, разработени през 1996 г.

Ако в стената се образува пукнатина, независимо от причината за възникването й, подобен ремонт трябва да се извърши не от самите наематели, а от работниците на жилищните организации. Което не само запечатва разтвора на пукнатините, но и антисептичната обработка и запечатването му.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.
Налейте върху тапета причината за появата и почистващия агентНалейте върху тапета причината за появата и почистващия агент
Типове противогъбични праймери и правила за подборТипове противогъбични праймери и правила за подбор
Храносмилането в банята на тавана се премахваХраносмилането в банята на тавана се премахва
Оформете на тавана какво да правите, как да се отърветеОформете на тавана какво да правите, как да се отървете
Изберете тапета правилноИзберете тапета правилно
Как да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешкаКак да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешка
Как да изберем мебели за спалнятаКак да изберем мебели за спалнята
Разполага с подготовката на стени за течни тапетиРазполага с подготовката на стени за течни тапети
Строителни компонентиСтроителни компоненти
» » Тест в къщата Как да се справим
© 2021 BggeHat.com