Ефективното елиминиране на плесените е възможно само с антигъбичен праймер

Един от често срещаните проблеми, които постоянно мъчат много наематели, не само апартаменти, но и къщи, е мухъл. Този вид гъби, обикновено се намира на тавана и стените.

Спорите от тази гъбичка имат вредно въздействие върху човешкото тяло, предизвиквайки алергия или респираторни заболявания. Има някои видове подобни гъбички, които могат да бъдат причина за рак. И затова, този вид гъби като плесен е не само козметичен дефект в стаята, но и пряка заплаха за човешкото здраве, така че е необходимо да се бори с подобна гъбичка.

Матрицата се появява в помещения с висока влажност и с пореста повърхност. Ако използвате парцал, за да вземете и премахнете съществуващата плесен от повърхността, това няма да промени нищо, само ден след това гъбичката отново ще бъде на същото място. Фактът, че матрицата напълно инфектира спорите си с цялата повърхност на стаята и поради това е необходимо да се прилагат по-строги мерки с нейното унищожаване. За да направите това, имате нужда от специален антигъбичен грунд и последващо регулиране на нормалната циркулация на въздуха и температурата в помещението чрез вентилация и топлоизолация.



При извършването на ремонтни работи практически всички използват грунд, който като част е добавка с наименование фунгицид. Такъв грунд е много подходящ за приготвяне на повърхност на стената и тавана за последващото му довършване. Такъв грунд изпълнява изключително добре своите задължения и освен това напълно премахва плесента. Също така, тя се превръща в ефективна защита на стените и таванските повърхности от последващия възможен вид на подобна гъбичка.

Изберете грунд, започвайки от типа на самата основа, може да бъде метал, дървени повърхности, както и бетон или дори повърхността на зидарията. Антифункционалните грундове също са разделени на няколко типа, подсилват се, универсално и дълбоко проникват. Ако след залепването повърхността ще бъде залепена или боядисана, по-добре е да се използва укрепващ антигъбичен грунд. И за обработка на тухли или гипсокартон е по-добре да използвате грунд за дълбоко проникване. Универсален тип грунд може да се използва за почти всички повърхности на помещението. При избора на грунд трябва да се обърне внимание на неговия състав, строго се забранява да се използва, ако в състава има карбендазим фунгицид, това токсично вещество вече е попаднело под забраната в Европа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние се отърваваме от гъбичките по стените и как да убиваме опасната форма веднъж завинагиНие се отърваваме от гъбичките по стените и как да убиваме опасната форма веднъж завинаги
Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.
Налейте върху тапета причината за появата и почистващия агентНалейте върху тапета причината за появата и почистващия агент
Типове противогъбични праймери и правила за подборТипове противогъбични праймери и правила за подбор
Налейте в банята на тавана - отървете се от себе сиНалейте в банята на тавана - отървете се от себе си
Дали окачен таван е вредно за човешкото здраве?Дали окачен таван е вредно за човешкото здраве?
Храносмилането в банята на тавана се премахваХраносмилането в банята на тавана се премахва
Оформете на тавана какво да правите, как да се отърветеОформете на тавана какво да правите, как да се отървете
Хапче в банята как да се отървем веднъж завинагиХапче в банята как да се отървем веднъж завинаги
Как да премахнете гъбички от пластмасови прозорци?Как да премахнете гъбички от пластмасови прозорци?
» » Ефективното елиминиране на плесените е възможно само с антигъбичен праймер
© 2021 BggeHat.com