Закупуване и ремонт на дървена къща

Ще дойде време, когато трябва да направите основен ремонт на частна къща или да си купите вече готов, но стар. Когато купувате, трябва да разгледате терена, където се намира къщата. В какво състояние има връзка с комуникациите.

Когато проверявате района, погледнете наличието на "извори" или "кладенци". Е, ако няма такива или са на известно разстояние от сайта. Тъй като прекомерната влага оказва неблагоприятно влияние както върху тухлената структура, така и върху дървото. Ако имате достатъчно късмет и на място има "пролет" или "добре". Тогава за "пролетта" можете да направите отклонение или отводняване, а "добре" колкото по-дълбоко, толкова по-добре. Основното нещо е, че къщата трябва да бъде на сухо място.

Проверка на къщата при покупка или за определяне на ремонта, започва с проучване на фондацията. Повредената и частично повредена основа може да бъде възстановена. Основното нещо е, че няма да има дълбоки и пропуснати пукнатини. Както показва практиката на такива места, настъпва свиване на почвата и в резултат на това се образуват пукнатини. Това има отрицателен ефект върху структурата на дървената и тухлената. Тухла сграда в такива случаи, не винаги е възможно да се възстанови без привличане на специално оборудване (това са допълнителни разходи).

При визуално инспектиране на дървена къща може да изглежда, че структурата е здрава. Основните места за инспекция са: подземни, долни редици от трупи, ъглите на дървената къща, прозорци.

За да направите колоритен ефект вечер у дома, можете да поръчате тук LED прожектори, които ще осветяват къщата и ще служат едновременно като улично осветление.



Подземният етаж трябва да е сух, поне 2-3 вентилационни прозореца, обикновено разположени: един от фасадата и два от задната част на сградата.

Инспекция произвежда по-ниски редици около обиколката на дневник, в който Преглед на още от 2 до 4 реда (в зависимост от журналите на лезия). Особено ние инспектираме вътрешността на дървения материал, тъй като трупите гние отвътре (от подземния). За обработката на гниловите трупи има две възможности: един вариант е средство за справяне. Изрежете изгнилата част на дървения материал и вместо него поставете нов със същия диаметър, можете да поставите лентата. 2 вариант - вместо дървени трупи или дървен материал зидария изложи, което даде изолирането (обикновено "покривни усеща") между зидарията и рамката.
Ъглите на къщата са проверени както отвън, така и отвън. Повредите могат да бъдат както в горната част, така и в долната част. Горната част на ъгъла на дървения материал, както и долната част, могат да бъдат възстановени. Изрежете изгнилата част, изрежете новата и я поставете вместо рязания ъгъл.

В зоната на прозореца също може да намерите повреди на рамката. По принцип това е лог под прозореца. Ремонтът не е труден. Дъските за Windows се прикрепват към горните корони на рамката на дървените трупи (така че да не падат), гнездовите трупи се изрязват и се вмъкват нови, така че можете да използвате лентата.

Когато продавате къща, те често пишат "с перспективата да пренасят газ или вода". Не толкова всичко и безоблачност. Ако всичко е ясно с вода, има общ клон, ще бъдете свързани с него. Ситуацията с газ е различна, дори ако тръбата минава близо до обекта. Ако клонът е проектиран за 5 къщи, 6 къщи няма да бъдат свързани, ще има недостиг на газ.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дренажна канализацияДренажна канализация
Монтаж на дренажна система на обектаМонтаж на дренажна система на обекта
Определете оптималната дълбочина на основатаОпределете оптималната дълбочина на основата
Как мога да затопля стара селска дървена къщаКак мога да затопля стара селска дървена къща
Изцедете парцелаИзцедете парцела
Колко струва да се свържете с къщатаКолко струва да се свържете с къщата
Ремонт в частна къщаРемонт в частна къща
Ремонт на меки покривиРемонт на меки покриви
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Как да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешкаКак да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешка
» » Закупуване и ремонт на дървена къща
© 2021 BggeHat.com