Как да избегнем измами при купуването на клинкер тухли

Има няколко начина да вземете пари. Първият метод е съвсем прост, но хората често го срещат. Когато бъдете подканени да "купуват клинкер евтини" изскачащи реклами от уж оторизирани търговци, продажба на цена, по-ниска от фабриката. Такива "дилъри" могат да изпращат електронен договор за доставка на клинкер тухли. Жертвата я запълва, дава й сметка за организацията, на която са прехвърлени средствата. Въпреки различните имена, всички организации имат същата същност - "рога и копита". В края на краищата, след като парите са прехвърлени, телефонът, на който подробностите бяха обсъдени преди това, престава да отговаря. Симка се изхвърля, купува се нова и схемата се повтаря отново, но с друг човек. Ето защо, не преследват евтинията, анализира пазара, отидете на лидерите на обектите, като https://svitcegli.ua/klinkerniie-kirpich.html, който съдържа цената, която е оптимална за пазара. Ако офертата е много по-евтина, това означава или измамници или клинкер тухли с лошо качество.

Вторият начин е по-сложен. Предложенията се намират главно в Avito. На пръв поглед няма клопки. Съобщението е написано като от официални дилъри, които търгуват с по-малко от 20% по-малко от фабриката. Парите да плащат веднага, както в първия случай, не. Clinker тухла се заплаща само при получаване. Изглежда - супер! Човек призовава, поръчки, пристига камион, мениджър на следващата кола. Жертвата на измамата изглежда - всичко е доставено навреме, няма оплаквания за качеството. Той дава пари на управителя и приближава шофьора, за да покаже къде да пусне камиона за разтоварване. И тогава шофьорът пита, казват те, къде са парите? Човекът кимва към управителя и дори следващият се изпарява - той измами бъдещия собственик на тухли от клинкер и шофьора и ги даде с газ. Машината се връща в завода, а лицето губи много пари.

Но ако първите два метода - отбиване чисти пари, тоест, третият начин, по-сложно. Човек идва в фирма, където те търгуват според моделите. Тази компания представя всички възможни фабрики на нашите и съседните страни, излагайки всяка клинкерна тухла на цени, които са точно под пазара. Асортиментът е просто ужасен! На купувача се дава стандартен договор за доставка, той подписва, плаща пари и следващата седмица лицето чака за клинкер тухла. Но тя не присъства нито на следващата седмица, нито на месец. Единственото нещо, което е - договор на ръка. С него, разбира се, можете да отидете в съда, но този процес е, първо, не евтин, и второ, отнема много дълго време.



Четвъртият начин е да теглите пари, като намалите качеството на продадените стоки. Човек придобива клинкер тухли на модела, например 150 печати, и те носят M-125, което между другото е няколко пъти по-евтино. В този случай 125-ата марка се издава за по-скъпата. Този метод на измама се използва много често.

Как да избегнем измамите

Основното правило е бдителността. Ако едно лице иска да изпрати договор за електронна поща или да го даде в ръцете си, то това е за 99 развод. Защото, ако продавачът е реален, тогава защо трябва да има договор? Доста касов апарат и фактура! Така че, при вида на такова споразумение, един съвет е да се обърнат и да напуснат.

Второто правило никога не е да купувате стоките в първия магазин по пътя. Важно е да не се мързеливи, преминават три или четири търговски обекти, да сравните цените и да намерят най-големият продавач на клинкер в региона, като например вътрешността на строителна керамика Svit tsegli. Той е този, който ще осигури най-разумна цена за прилично качество.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочки за тухла необичаен интериор със собствените си ръцеПлочки за тухла необичаен интериор със собствените си ръце
Обличане на къщата в клинкер фасада полагане и монтаж на плочки по стенитеОбличане на къщата в клинкер фасада полагане и монтаж на плочки по стените
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Благоприятна конструкция с производство на тухлиБлагоприятна конструкция с производство на тухли
Бетонов бетон или керамика за строителството?Бетонов бетон или керамика за строителството?
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
Предимства на клинкер тухлаПредимства на клинкер тухла
Как правилно да поставите плочкаКак правилно да поставите плочка
Как да изберем екип за ремонтКак да изберем екип за ремонт
Керамични плочкиКерамични плочки
» » Как да избегнем измами при купуването на клинкер тухли
© 2021 BggeHat.com