Фасадни плочки върху метални фитинги какво да ядат и как да се монтират

Фасадни плочки върху метални фитинги - какво да ядат и как да се монтират 1В състава си гранитогрес

, и за него ще говорим преди всичко, почти същата като обикновената чиния. Произвежда се от фелдшпат, глина, минерали и каолин.

Но ако съставът е сходен, технологията на производство се различава значително.

Метод на производство и характеристики на порцелановите каменинови изделия

Фасадни плочки за външна украса от керамика от порцелан се произвежда чрез пресоване при налягане 400-500 kg / cm2. По-конкретно суровата маса се смесва, която се смесва с естествени багрила. Следват печене, чиято температура е до 1300 ° С.
Такова голямо налягане се прилага, за да се гарантира, че в глината няма пори или кухини. Излагането на висока температура го прави един встъклен монолит. И този изкуствен материал надвишава естествения камък с много характеристики.

В това отношение порцелановите камъни често се възприемат не като керамика, а като синтезиран гранит.

Керамичната гранитна фасада върху пяната е добър завършващ материал, тъй като има висока устойчивост на замръзване. Друго предимство на керамичния гранит е неговата устойчивост на износване, екологична чистота, химическа инертност. Широката гама от цветове, в които се произвежда материалът, дава възможност за реализиране на разнообразни дизайнерски решения.

Фасадни плочки върху метални фитинги - какво да ядеш и как да монтираш 2

шлака

Фасадните плочки с метални фитинги или други клинкери са изработени от висококачествена керамика от Вестфалия. Глината се изстрелва при температура 1360 ° С в продължение на 36 часа. Това е много по-дълго от изгарянето на обикновени плочки (до 40 мин.). Но това не е основното нещо. Неговите специални качества се получават от плочките благодарение на екструзивния метод на производство.

"Гълъбчетата" на тези плочи се оформят точно чрез екструзия.

Плочите, получени чрез щамповане, този елемент, осигуряващ силна връзка с повърхността, не.

Клинковите фасадни плочки с метални фитинги, като плочки от порцеланови плочки, имат висока устойчивост на замръзване и нулева абсорбция на вода. Това не изисква никакви грижи.

Фасадните фасадни плочи с крепежни елементи се произвеждат в практически същите цветове лице тухла. Много възможности са осигурени от факта, че се произвеждат овални, ъглови и други форми.

Ако има трудности при избора, архитект, дизайнер или опитен строител ще ви каже какъв материал за покриване на предната част на къщата е по-добре.



Фасадни плочки върху метални фитинги - какво да ядеш и как да монтираш 3

Предимства на клинкера

Декоративни фасадни плочки върху самонарезни винтове, икономични, освен лек материал. Перфектно имитиращи зидарията, тя е по-малко обемиста, което улеснява работата с нея.

Клинковите фасадни плочки с фиксирани елементи са материал, който е изпробван от години. Защото е толкова популярно сега.

Клинковите фасадни плочки с метални крепежни елементи са чист екологичен материал. Когато се произвеждат, не се използват пластификатори и изкуствени оцветители.

Основният материал, от който се произвеждат фасадните плочки от клинкер, е боядисваната глина с висока пластичност.

Тези висококачествени фасадни плочки с метални закрепвания се получават в резултат на това, че в винтовото устройство се поставят пречистени и внимателно подбрани минерални компоненти. В това устройство, където се създава вакуум, всички компоненти се смесват добре. След това получената маса преминава през специален екструдер. След това се изстрелва при температура до 1200 ° С.

Фасадни плочки върху метални фитинги - какво да ядем и как да монтираме 4

Обхватът на плочките от клинкер е доста широк. С помощта на този материал фасадите са с лице. Също така, плочките се използват в интериора.

Използването на тази плочка може да превърне къщата в истински замък в стил "готик" или да я придаде на старо руско имение. Поради факта, че продуктите се произвеждат в различни цветове, форми и размери, може да олицетворява най-необичайните дизайнерски идеи.

Не забравяйте, че всяка керемида, използвана в облицовката на фасадата, освен декоративните, също изпълнява защитна функция. Фасада, облицована с плочки, по-добре се противопоставя на вятъра. Абразията е почти нула.

В допълнение, тази плочка добре се противопоставя на въздействието на киселинния дъжд, повърхността му не задържа прах и мръсотия.

Като се вземат предвид всички гореизброени, става очевидно, че експлоатационните разходи с такъв материал, както и разходите за ремонт, стават минимални. Следователно, много време се спасява, което може да се изразходва за много по-интересна работа от почистването на стените.

Фасадни плочки върху метални фитинги - какво да ядеш и как да се монтираш 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Керамични плочки на пода от различни материалиКерамични плочки на пода от различни материали
Как правилно да поставите керамичен гранит на подаКак правилно да поставите керамичен гранит на пода
Качествени и надеждни подови плочки за порцеланови плочки и техните характеристикиКачествени и надеждни подови плочки за порцеланови плочки и техните характеристики
Подовите плочки избират материалПодовите плочки избират материал
Довършителни фасади с керамично гранитно лепило за възрасти!Довършителни фасади с керамично гранитно лепило за възрасти!
Плочки от порцелан от камък за пода 600х600 е вашият правилен изборПлочки от порцелан от камък за пода 600х600 е вашият правилен избор
Видове изкуствен камък за облицоване на различни части на къщатаВидове изкуствен камък за облицоване на различни части на къщата
Най-добрият избор от плочки на пода в коридораНай-добрият избор от плочки на пода в коридора
Плочка на фасадата на правилната технология за складиранеПлочка на фасадата на правилната технология за складиране
Избираме порцеланови плочки за подаИзбираме порцеланови плочки за пода
» » Фасадни плочки върху метални фитинги какво да ядат и как да се монтират
© 2021 BggeHat.com