Камък в интериора

камък в интериораКамъкът е основният и основен елемент в изграждането на жилища. Използва се от нашите най-далечни предци. Хората от различни култури и световни възгледи, начин на живот и климатични условия от древността до наши дни се връщат към този естествен материал, като го използват в архитектурата, екстериора и вътрешния дизайн.

Изкуствен камък става все по-популярни сред дизайнерите на помещения, тя дава усещане за сигурност и комфорт, ни връща към корените. Особено често в скорошно създаване на апартаментите си декоративни камини: комбинация от огън и камък носи специална атмосфера на топлина в къщата (който не иска това да бъде студена зимна вечер в един стол под меко одеяло пред камината, където пожар пращи тихо).

Въпреки това, не е желателно да се използва камък като елемент на дизайна в малки апартаменти: визуално допълнително стесняване на пространството на вашия малък апартамент.

Преди да използвате камъка в финала, трябва да разрешите следните въпроси:

1. Необходимо е да се поиска от продавача документ, че материалът може да се използва в интериора на помещението.



2. Трябва да сте сигурни, че стените на вашия апартамент ще издържат на тежкото тегло на камъка. В противен случай, производителите се е убедил, за да се създаде по-рентабилно и лесен вариант: плочки, имитиращи камък, дебелината на които е не повече от 1 см Освен изкуствени покритие е много по-лесни за почистване ..

3. Когато избирате камък, трябва сериозно да се приближите до сянката: трябва хармонично да се комбинира с други декоративни елементи и с мебели и текстил, които планирате да използвате при декорирането на къщата.

4. Ако имате къща или голям апартамент с високи тавани, почти не можете да се ограничите само с такива завършвания. Ако не сте щастлив собственик на хор, изберете зоните, където можете да добавите малко количество камък: това ще добави комфорт и чар, но няма да направи стаята по-трудна.

Каменната облицовка може да подобри къщата ви: коридори, кухни, зали, стълбища, бармери, облицовани с камък, създават чувство за сигурност, обогатяват интериора. Използването на естествени материали в зоните на компютъра и телевизора може да намали тежестта, която тези битови предмети могат да окажат върху нашата нервна система.

Във всеки случай камъкът ще преобрази къщата ви и затова не е необходимо да покривате всички стени, достатъчно е да създадете малък детайл от интериора и очарователните гледки на гостите са предоставени на вашия дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Каменна камина със собствени ръцеКаменна камина със собствени ръце
Каменни камини, използвани във вътрешността на каменни конструкцииКаменни камини, използвани във вътрешността на каменни конструкции
Изкуствен камък за украса на портали от камини, създават грандиозна структураИзкуствен камък за украса на портали от камини, създават грандиозна структура
Красиви камини за къщата, какви интересни продукти ще ви помогнат да украсите интериораКрасиви камини за къщата, какви интересни продукти ще ви помогнат да украсите интериора
Каменният камък и неговите свойстваКаменният камък и неговите свойства
Украсяване с изкуствен камъкУкрасяване с изкуствен камък
Облицовката с декоративен камък е красива, елегантна и полезнаОблицовката с декоративен камък е красива, елегантна и полезна
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Къщи от камък, какви са предимствата и недостатъците имКъщи от камък, какви са предимствата и недостатъците им
» » Камък в интериора
© 2021 BggeHat.com