Какво представлява фасадната плоскост и как се използва?

Какво представлява фасадната плоскост и как се използва тя?Един недвусмислен отговор на въпроса, какъв вид материал

най-подходящ за довършване на фасадата, не. Някои използват естествени материали за тези цели, други предпочитат изкуствени материали. По принцип и тези и други имат своите плюсове и минуси, така че подходът е чисто индивидуален.

Много често срещан материал, с помощта на който са изправени фасадите, е фасадната дъска.

Какви са фасадните дъски?

Фасадната дъска може да бъде изработена от бор. Той може да бъде и лиственица или дъб, изработена от смърч. Има и други опции. Фасадното табло е направено и от екзотични скали за нас - например Merbau или Iroko.

Когато избирате тази или тази опция, обмислете фактори като трайност, изисквания за грижа и, разбира се, външен вид и разходи.

Можете да харесате тази или тази дъска, тук ще ви разкажем за това, какво е фасадна дъска от dpk. Съкращението в този случай означава дърво-полимерна композиция.

Какво представлява фасадната плоскост и как се използва?

Плюсове на KDP

Фасадната дъска, изработена от dpk, е нова довършителни материали. Можете дори да кажете нововъведение в областта на довършителните материали. По-рано само подови настилки са изработени от композитно дърво, а не са били използвани за довършване на фасадите.

Полимерите, които включват фасадна дъска, осигуряват по-голяма гъвкавост и здравина, както и предпазват композицията от гъбички и насекоми.

Друга фасадна дъска, изработена от dpk, е добра, защото не изисква внимателна грижа за себе си. Това означава, че всяка година, за да го покрие с различни импрегнации и лакове не се изисква. Такова фасадно табло може да издържа на температури в диапазона от -50 до + 70 ° С. Нито снегът, нито дъждът са ужасни за нея. Какво за руския климат е прав. В допълнение към тези предимства, композитът е устойчив на избледняване под слънчевите лъчи, устойчив на влага, не се изкривява. Също така, фасадната дъска има добри топлоизолационни свойства.

Така че, ако винаги сте искали да направите фасадата облицована с естествено дърво. Имайте предвид, че фасадните панели на PCA във външния вид са много подобни на истинското дърво. Цветът и текстурата се повтарят напълно. По правило се произвеждат бежови, червени и кафяви панели.

Какво представлява фасадната плоскост и как се използва 3

монтиране



В инсталацията предни панели няма нищо сложно, така че не отнема много време. Фасадният панел е доста лек материал за довършителни работи. Можете да експериментирате с този материал. Не се страхувайте от това. Съветът на dpk е издръжлив, стилен и напълно изплаща за себе си.

Благодарение на завършването на фасадната плоскост от плочата, сградата придобива безупречен вид естествено дърво, е непретенциозна в поддръжката, добре се противопоставя на механичното действие.

Използването на този борд е отлично архитектурно решение. Сградата, завършена с такова дъно, ще изглежда естетически приятна.

При извършване на комплексна облицовка, основното внимание е фокусирано върху предната част, разположена на входа.

Какво представлява фасадната плоскост и как се използва 4

Прилагане на съвета

Въпреки факта, че дъската се нарича фасада, тя не се използва изключително за изправност на тази част от сградата. С помощта на тези профили таваните и стените вътре в сградата, а дори и вратите, са облицовани. Най-широко разпространеното използване на фасадни панели обаче е в декорацията на фасадата, така че името на този материал не е избрано случайно.

Съставът на дърво-полимерната композиция включва смачкана дървесина, модификатори, благодарение на които се подобряват характеристиките на материала, полимерното свързващо вещество. Боите, които също присъстват в състава на таблата, не изгарят и не се отмиват. Но възможността за боядисване на предния панел е, така че ако е необходимо, външността на сградата може да се промени без много трудности.

Друг профил на WPC е изгоден поради това, че е лесен за обработка. Струна, видях и т.н. В този материал полимерите и дървото са много успешно комбинирани, което прави фасадата на дъската и има свои свойства.

Между другото, цената на материала е приемлива.

Фасадните панели, изработени от KDP са вентилирани системи. Тези системи предотвратяват появата на конденз върху фасадата на сградата, предпазват къщата от дъжд и слънце. Използването на композитна фасадна плоскост осигурява безупречен външен вид на конструкцията и значително увеличава нейния експлоатационен живот.

Декорацията на фасадите на композитната фасадна плоскост ще бъде обещанието за дългосрочна експлоатация. В допълнение, този материал няма да се нуждае от козметични ремонти, тъй като фасадата, облицована с плоскост от джоба, не губи форма и качества за много дълго време.

Какво представлява фасадната плоскост и как се използва?

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасадни плочки за естествени материали тухли и камъкФасадни плочки за естествени материали тухли и камък
Фасадните бои, какви са и как се прилагатФасадните бои, какви са и как се прилагат
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Видове и предимства на неподредените дъскиВидове и предимства на неподредените дъски
Масивна настилка от дървоМасивна настилка от дърво
Как да изберем паркет за вашия домКак да изберем паркет за вашия дом
Всичко за фасадните плочкиВсичко за фасадните плочки
Основните изисквания за дъмпингОсновните изисквания за дъмпинг
Предимства на паркет дъскаПредимства на паркет дъска
Подова дъскаПодова дъска
» » Какво представлява фасадната плоскост и как се използва?
© 2021 BggeHat.com