Основните изисквания за дъмпинг

Преди няколко години се появи специален тип борд за подреждане на открити площи на строителния пазар - теракот или терасовиден плот. Този строителен материал не се разрушава от въздействието на валежите под формата на дъжд, сняг и ултравиолетово лъчение. В края на краищата основната характеристика на настилката от дърво-полимерна композиция е новаторската комбинация от дървени стърготини и полимери в състава. Пластмасата напълно се съпротивлява на външни фактори на околната среда, а дървото дава естетически външен вид.

Плочи от KDP се използват за тераси, веранди, градински пътеки и други ландшафтни структури. Такова подово покритие ще бъде незаменимо за комфортна почивка на открито със семейство или приятели. Важно е обаче да се обръща необходимото внимание на монтирането на настилката. Можете да научите повече за инсталацията тук на сайта terrace-boom.com.

Изискванията за подови настилки за открити пространства се различават от тези за вътрешна работа. В края на краищата, подовата настилка трябва да служи на своите собственици за дълго време, запазвайки първоначалния си вид през целия живот на растението. Изборът на дъска за тераси трябва да бъде насочен сериозно и отговорно.

Първо, покритието с теракот трябва да е устойчиво на валежи, както и температурни разлики. Покритието се намира на улицата, така че дъждът, снегът, излишната влага могат значително да развалят повърхността, ако не са защитени от този вид природни явления. Плочата трябва да е устойчива на мухъл, гъбички, корозия и гниене.



На второ място, покритието трябва да бъде гладко и гладко без пукнатини, а също и напълно безвредно за човешкото тяло. На терасата борда през топлия сезон много хора ходят боси. Потребителят трябва да бъде защитен от постоянното вдишване на вредни химикали.

Трето, при закупуване на покритие е необходимо да се вземе предвид предполагаемото натоварване на повърхността. Например, за градинска пътека или балкон е подходяща дъска, която може да издържи до 200 кг / см2. За пространство, където превозните средства могат да шофират, т.е. път за достъп, е необходимо покритие, което е проектирано за 350 kg / cm² и повече.

Четвърто, желателно е покритието да има груба повърхност. Поради тази характеристика, след дъжд е изключена възможността за падане от подхлъзване.

Всички изисквания, наложени върху покритието в открити пространства, съответстват на терасовиден панел, изработен от дърво-полимерна композиция. Материалът е издръжлив и лесен за почистване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Модулно подово покритиеМодулно подово покритие
Тогава да сложиш пода на балконТогава да сложиш пода на балкон
Пластмасови подови дъски за разнообразие, характеристики, монтажни и експлоатационни характеристикиПластмасови подови дъски за разнообразие, характеристики, монтажни и експлоатационни характеристики
Дебелината на дъскатаДебелината на дъската
Как да изберем подови настилки за фитнесКак да изберем подови настилки за фитнес
Полагане на тавански плот от лиственица, pvc, dpkПолагане на тавански плот от лиственица, pvc, dpk
Течно дърво с достойнство и приложение на материалТечно дърво с достойнство и приложение на материал
Тераси и верандиТераси и веранди
Палубна дъска за пода от лиственица и не самоПалубна дъска за пода от лиственица и не само
Материал за верандатаМатериал за верандата
» » Основните изисквания за дъмпинг
© 2021 BggeHat.com