Перфектният под за вашия дом

подове

Какви са единствените етажи, които няма да намерите в модерните къщи и апартаменти. Това е етажа на дъски, паркет, покрит с линолеум, изработени от ламинат или специален килим.

И все пак, най-често срещаните, екологични, най-безобидни, топли, но все пак дървени подове. За боядисване на такива подове се използват цветове от различни цветове (по искане на собственика). Често прилагайте прозрачен, безцветен лак, който ви позволява да запишете картината, текстурата и естествения цвят на дървото.

При производството на подове от плоскости, използващи конвенционални плоскости, дължина - 370 и широчина 100-120 мм. На първо място дъските се сушат. Това е много важно, тъй като подът, изработен от сурови дъски, изсъхва, образувайки пукнатини. По-широки дъски (200-300 мм) също могат да се използват, но само ако са събрани от мъртва дървесина. Няма причина да се притеснявате дали на дъските има възли. Такива дъски са по-трудни за смилане, но имат по-декоративен вид.

Етажи от паркет само след смилане стават равни и красиви. Големите повреди на паркета се коригират с помощта на ренде. След това се почиства ръчно с торта и се обработва с шкурка. След това се отваря със специален фиксатор за лак. За да нанесете лак равномерно, леко се нагрява във водна баня. Повърхността се почиства добре преди третирането.



Ако подът губи своята яркост във времето, той може да бъде подновен. За това място с втрити лак покрития са caked, и отново покрити с лак.

За затопляне на стари етажи от дъски използвайте еластична строителна плоскост или шперплат. На плоска, чиста повърхност поставете един или повече слоя картон. След това се покрива с ленено масло. Това дава здравина на картона, еластичност. След това рисуват.

Покрити с картонени подове изглеждат като подови настилки, покрити с линолеум. Картонните подове са евтини, топли. Не се препоръчва използването на такива подове в кухнята, в санитарните възли. Както при действието на водата, боята бързо се влошава и избърсва.

Покритията за килими позволяват да се създаде мека, красива, абсорбираща звука повърхност. Има няколко начина за фиксиране на такива подове: залепване или под дъговидна плоскост. Това покритие може да се полага върху всяка повърхност - бетон, дърво и др. За поддръжка е достатъчно да има прахосмукачка. Препоръчва се подреждането на такива подове в спалните и детските стаи.

Е, ако се интересувате от системи за пречистване на вода и пречиствателни комплекси - посетете sg-pro.ru. Само там ще намерите всичко, за да почистите водата в дома си без проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дебелината на дъскатаДебелината на дъската
Ако дървените подове викат какво да правят?Ако дървените подове викат какво да правят?
Дървени подове в апартамента с достойнство и инсталационни правилаДървени подове в апартамента с достойнство и инсталационни правила
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Подът в парната баня със собствените си ръцеПодът в парната баня със собствените си ръце
Характеристики на плочката от лиственицаХарактеристики на плочката от лиственица
Как да се премахне скърцането на floorboardsКак да се премахне скърцането на floorboards
Какъв тип панели да изберем?Какъв тип панели да изберем?
Качествен ламиниран паркет на дървения подКачествен ламиниран паркет на дървения под
ПаркетПаркет
» » Перфектният под за вашия дом
© 2021 BggeHat.com