Блок къща за фасади за довършителни стени

Блок къща за фасади за довършителни стени

Външният вид на сградата зависи от това как се обработва фасадата. Сериозно трябва да се лекува. Фасадата не само трябва да бъде красива, но и надеждна и издръжлива. Block-house е модерна и доста нова възможност за обработка.

 Въпреки, че се появи наскоро, но бързо стана много популярен. Това е пълна имитация на дървения материал според външния му вид и на пръв поглед изглежда, че стените са изработени от дърво. За да покриете абсолютно всички стени, можете да използвате блок къща, независимо дали е бетон или тухла. Този материал може успешно да се използва за обработка и вътрешни стени. Но те използват много по-малък диаметър на блока.

 Технически характеристики.

 Едната къща е направена от масивно дърво. Поради интензивното сушене този материал се характеризира с висока износоустойчивост и качество. Под влиянието на негативните условия блоковата къща не се деформира и запазва добър външен вид за дълго време. В допълнение, той не е склонен да гъбички и гниене.

 В зависимост от вида на дървесината блокът се класифицира в класове А и В. Клас А е най-добрият по отношение на неговите характеристики и качество от клас Б. Това е особено важно за външните довършителни работи. Таблата от този клас нямат дупки и възли, а също не са гниене.



 Следователно, няма строги изисквания за бордовете от клас Б. Поради това тяхната цена е много по-ниска. Наличието на падащи и разлагащи се възли е възможно, което води до дупки. Също така е позволено да се носят и нарязани.

 В зависимост от дървесните видове, блокът също е класифициран. Те могат да бъдат направени от иглолистни и широколистни дървета. Поради съдържанието на смолата, иглолистните дървесни видове имат естествена хидроизолация.

 Видове блок къща.

 Металната сайдинг е един от нейните разновидности. Това е имитация на дървена рамка и е изработена от поцинкована стомана. Поради високата устойчивост на износване този материал може да се използва в най-неблагоприятните климатични зони. В допълнение, тя не губи своите качества от дълго време и се счита за екологична.

 Секции от абсолютно всякакъв размер могат да бъдат създадени с помощта на този материал, а допълнителни детайли се използват за формиране на корнизи и корита. Високата устойчивост на температурни колебания е най-важното му предимство. Дългият експлоатационен живот е втората му характеристика. В допълнение сайдингът има висока устойчивост на механична атака, антикорозионна способност и невъзпламеним.

Е, ако се интересувате от качествени тръби за отопление на селска къща - посетете сайта experttrub.ru. Само там е всичко необходимо за отопление във вашия дом без топлинни загуби.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да работите самостоятелно с дървена блок къщаКак да работите самостоятелно с дървена блок къща
Нов живот за стените на дървена къщаНов живот за стените на дървена къща
Размери и сортове модерен блок къщаРазмери и сортове модерен блок къща
Пластмасов дървен винил блок къща под логаПластмасов дървен винил блок къща под лога
Стоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дървоСтоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дърво
Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?
Фасадни плочки за естествени материали тухли и камъкФасадни плочки за естествени материали тухли и камък
Как да актуализирате стара къща за мисленеКак да актуализирате стара къща за мислене
Дебелина на стената от газови блоковеДебелина на стената от газови блокове
Размери на стълбите и приложение за стенни облицовки у домаРазмери на стълбите и приложение за стенни облицовки у дома
» » Блок къща за фасади за довършителни стени
© 2021 BggeHat.com