Керемиден бетон и неговите основни свойства

Основата на разширените глинени блокове е разширената глина - екологичен естествен материал. Разширената глина е изгорена глина, която при обработка се разбива в пенесто състояние. Замразеният материал е пелета, покрита със заквасена кора. Това е порьозността, която осигурява висока якост на разширената глина.

Предимства на бетонов бетон

Claydite, в сравнение с други видове светлини от бетон, има подобрени технически и оперативни характеристики, така че използването му в редица параметри е по-изгодно.

На първо място, когато сградите са издигнати с глинесто бетон, количеството консумативи (разтвор) е 2 пъти по-малко. На второ място, теглото на структурата на 1 м2 зидария се намалява с 1,5 пъти. Трето, скоростта на подреждане се увеличава 4-5 пъти.

Основни свойства на бетонов бетон

Такъв блок съчетава положителните характеристики на дървото и камъка и в допълнение към специалната си сила, експандираната глина се характеризира като отличен звукоизолиращ материал с повишена устойчивост на влага, механични повреди и излагане на органични и неорганични химични съединения.



Изолационни свойства keramsit много висока, така че може да се използва при различни климатични условия - не се деформира, и могат да издържат на топлина и студ, тя има висока пропускливост на въздух, и позволява да се контролира степента на влажност на въздуха в помещенията. Ето защо, циркулационната помпа за отопление на къщи, изградени от експандиран глинен бетон, можете да изберете не най-мощните. Keramsit особен дълъг експлоатационен срок, с което не се нуждае от специални грижи, не може да се гори, корозия, гниене.

Клейдит или тухла?

На редица параметри керамизтобетонът е много по-ефективен от тухла. Специфичното тегло на калджийския блок е 2,5 пъти по-малко от теглото на тухла, така че строителството става много по-лесно. Част от цимент в такива малки блокове, което спестява на разработчика означава и лек агрегат блокове замества седем стандартни тухли, така зидар за времето за смяна на предавките, за да извършите три пъти по-голяма по обем работа от конвенционалните тухли.

Важни нюанси

Когато се използват блокове от глина-бетон, мазилките на вътрешните фасади може да не се извършват, поради което процеси с висока влажност вече не са необходими.

Използването на тези блокове отваря широки възможности за архитекти поради комбинации от текстури и форми на материала. Между другото, фасадата също не се нуждае от допълнителна екстериорна декорация. Използвайте keramzitobetonnyh блокове ви позволява да изграждате многоетажни сгради, без да използвате специални дизайнерски решения.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разширена глина като подов нагревателРазширена глина като подов нагревател
Видове основи под къщата на разширените глинени блоковеВидове основи под къщата на разширените глинени блокове
Топлоизолация на пода с експандирана глинаТоплоизолация на пода с експандирана глина
Плътност на характеристиките на разширената глина и степента на материалитеПлътност на характеристиките на разширената глина и степента на материалите
Как да направите фондация под къща от разширени глинени блоковеКак да направите фондация под къща от разширени глинени блокове
Разширена глина за подаРазширена глина за пода
Как се полагат стени от експандирани глинени блоковеКак се полагат стени от експандирани глинени блокове
Тъй като техническите характеристики на речния пясък определят качеството на бетонаТъй като техническите характеристики на речния пясък определят качеството на бетона
Защо се нуждаете от сухо запълване на пода?Защо се нуждаете от сухо запълване на пода?
Keramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материалKeramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материал
» » Керемиден бетон и неговите основни свойства
© 2021 BggeHat.com