Стоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дърво

Метална блок къща АМеталният блок на къщата под дървения труп е направен от поцинкована метална конструкция. Използвайки специални технологии, той е покрит със специален полимер.

метал блок къща под дърво има много предимства. Той е много устойчив на механични въздействия, температурни промени, е издръжлив, не избледнява. След като монтирате такова покритие (което не е трудно), тогава не е нужно да се грижите за него. Той не носи опасността от пожар, той е безопасен от екологична гледна точка.

Относително голямото тегло прави тези панели подходящи, главно за довършителни фасади. Ако като облицовка се използва метален блок, снимките на къщите, изложени в интернет, дават представа за различните варианти за използването му.

Метална блок къща 2

Въпреки факта, че блокът е метал, оригиналното покритие и офсетов рисунък му позволяват да бъде много подобно на естественото дърво. Мястото на закрепване на панелите помежду им е скрито, поради това Стените изглеждат много естествени. Желязният блок от производствени къщи е защитен с филм, поради което по време на транспортиране и съхранение той е повреден до минимум.

Производство на къща от метал

Както вече беше споменато, материалът за довършване на този тип е галванизирана стомана. Тя се подлага на обработка на студено валцуване на специални линии за обработка. С оборудване за ролково формоване производителите произвеждат профили с една или две корони.

Метален блок 1

Характерна особеност на това покритие е много голямата прилика с закръглената лента. Блокът от метални къщи, според прегледите, създава впечатлението за къща, построена от дървени трупи. Всъщност, поцинкованият лист с технологията на фотографията е покрит с полиестер и в резултат се появява картина, наподобяваща дърво.

Въпреки факта, че това е метален блок от къщи, цветовете са избрани естествено дърво различни видове - и това засилва приликата.

Технически параметри

Корпусът за метални обшивки има следните стандартни размери. Ако говорим за един панел, то неговата дължина е от половин метър до 6 метра, широчината е полезна е 188 мм, а пълната му е 211 мм.

Двойните панели по дължината са еднакви и тяхната ширина е 360 и 390 мм (полезна и пълна).

Как да се определи една метална блок къща

Метален блок от къщи под дървесината се полага не само на стена, но и на сглобяема щайга. Освен това е необходимо да се осигури слой от пара и топлоизолация. Ако е необходимо да реконструирате този материал с измазана фасада, трябва да прегледате повърхността, за да видите колко добре е задържана мазилката.



Монтаж на метални блокове

Където е ексфолирано, трябва да се отстрани. Дървените повърхности са предварително покрити със специални състави срещу гъбичките.

Метален блок къща: изграждане на покриви

Рамката е изработена от метален профил или пръти - от които можете да избирате. Металната конструкция на сградата може да бъде поставена както във вертикално, така и в хоризонтално положение. Корпусът е направен перпендикулярно на панелите. С други думи, ако металният блок на къщата е поставен хоризонтално, елементите на щайгата са закрепени отгоре надолу.

Как да монтираме нагревател

Всеки собственик се интересува от поддържането на дома си топло в студа. За тази цел, дори преди да бъде поставен каса нагревател, който се закрепва към фасадата с помощта на пластинкови болтове. Ако блокът е метален, инсталацията (видеото позволява да се види как се прави) на нагревателя може да осигури поставянето на двоен слой. В този случай ще трябва да използвате дресинг: това няма да позволи да се появят пропуски.

Как да монтираме панели и допълнителни елементи

Ако стените са тухлени, опорните скоби ги фиксират с дюбели. От шева трябва да бъдат разделени с 60 мм, а ако шевът е лъжица, тогава 35 мм. След това скобите се закрепват към скобите под формата на буквата D. След това те заемат директно блок от къща от метала и започват да захващат панелите заедно един с друг. Те осигуряват специални отвори за закрепване, в които се забиват пирони, винтове или винтове.

Метален блок 3

Има специални скоби за блока Hausa - удобен и практичен вариант за фиксиране. Важен нюанс: не можете да позволите твърдо фиксиране. Това се дължи на температурни промени, при какви условия панелите трябва да имат известно място за естествено свиване и разширение.

За да монтирате такъв облицовка - като цяло идеята не е най-трудната. Достатъчно е да въведете в търсачката "блок къща метал видео редактиране" - и можете да се запознаете с няколко опции за подробно описание на процеса.

Колко ще струва блокхаусът

Точните цифри зависят от "апетита" на производителя, но средно, ние говорим за тези цифри: панела - 350-500 рубли за "квадрат", приливите - 130-170 рубли на линеен метър, площ - 115-125 търкайте. (mp), лентите за докинг - 80-100 рубли. (Lm)

Метален блок 7

Покриването на къщата с метален блок от къщи не е най-евтината мярка, но по-нататъшната експлоатация ще покаже ползата от такова решение. Металният блок на къщата под дървото не страда от топлина или замръзване.

Неговият срок на съхранение е около 50 години, докато материалът няма да промени цвета си, не изгаря, не излива, не изисква ремонт и внимателна грижа.

Блок метални къщи, както се вижда от рецензиите, е удобен за обработка и не прави къщата да изглежда като железен бункер. Благодарение на него сградите придобиват интересен облик, можете да реализирате много дизайнерски решения.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Размери и сортове модерен блок къщаРазмери и сортове модерен блок къща
Какво да изберем блок от пепел или блок пянаКакво да изберем блок от пепел или блок пяна
Пластмасов дървен винил блок къща под логаПластмасов дървен винил блок къща под лога
Външно покритие на снимки на фасади на къщаВъншно покритие на снимки на фасади на къща
Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Как да изберем правилния металКак да изберем правилния метал
Стъклен блок в съвременния свят на строителствотоСтъклен блок в съвременния свят на строителството
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимкаПроста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
» » Стоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дърво
© 2021 BggeHat.com