Пластмасов дървен винил блок къща под лога

Довършителни блок за къща под дървесина AСпрете избора на дървени декоративни панели? Или избирате винил блок от дърво под дървесината? Този въпрос се сблъсква с всеки, който реши да покрие фасадата с този вид облицовъчен материал. За да вземем решение, е необходимо да си представим какви са неговите разновидности, по-специално пластмасов блок от къщи или, както се нарича и блок-сайдинг.

Недостатъците на дървения блок са Хауса

И така, дървена къща блок къща - има няколко забележителни недостатъка, които развалят цялата картина:

  • Материал от естествен произход, който се нуждае от периодично боядисване или лакиране.
  • Това е достатъчно лесно да се замърси. "Не безразличен" към влажността.
  • Тя далеч не е безупречна по отношение на пожарната безопасност.
  • Цветът избледнява с времето.
  • Един "квадрат" тежи около 30 килограма.
  • За монтаж на 1 кв.м. трябва да дадете около 35 долара.

Плюсове на винил блок

Виниловата блок къща под дървото само имитира природното дърво, всъщност е изкуствен материал. Някои от предимствата му:

  • Много по-малко взискателни в грижите, лесно се мият.
  • В отделението за допълнителна грижа домашната пластмаса не се нуждае.
  • Не изгаря в светлина.
  • Не абсорбира влагата.
  • Отговаря на стандартите за пожарна безопасност на сградите.
  • Къщата за сайдинг блок под дневника може да бъде произведена в широк диапазон от цветове.
  • Теглото на "квадрата" е около 2 килограма.
  • На 1 квадратен метър монтиране ще трябва да плащат около 9 долара.

Винилова блок къща под гредата 1

Тези два материала осигуряват екологична чистота, както и добра устойчивост на температурни промени. Двете дървени панели и блок от пластмасови къщи под дървен материал могат да участват в създаването вентилирана фасада, използван за изолиране на конструкцията.

Ако е монтиран винилов блок, могат да се използват всички видове изолация.

Дървените блокове на блоковата къща правят къщата солидна, твърда, пластмасовата къща ги превръща в чисти конструкции с много привлекателен "външен вид".

Винилов блок за регистрационни файлове: сфери на приложение

Основно този материал се използва като фасадна декорация и в същото време за тяхната защита. Имитацията на жилищната единица не само изпълнява декоративна функция, но също така прави къщата по-топла, предпазва фасадата от отрицателни фактори на околната среда, като същевременно покрива щетите или други недостатъци във външните стени.

Винилова блок къща под гредата 2

С относително демократична цена, блок от пластмасова къща под дървен материал може да бъде изпълнен в различни цветове. Широката гама от нюанси дава възможност да се работи с нея в почти всеки интериор, да се правят естетически живот и домашни помещения.

Подходящ сайдинг блок къща под дневник и за вътрешно обзавеждане. Едно от предимствата му се счита за лекота. Тя не натоварва основите и носещите конструкции на конструкцията, не е необходимо допълнителното закрепване на блокажната стена.

Монтиране на къщата на блока за сайдинг

Като цяло, няма особена разлика между това как да се инсталира пластмасови сайдинг под блок къща и други разновидности на тази облицовка. Има само нюанси, свързани с характеристиките на самия материал. Трябва да се има в предвид, че при условия на промяна на температурата домашното PVC устройство се разширява или договаря. Следователно е необходимо да оставите малка разлика между панелите.

Винилови блок къща е инсталирана с помощта на анти-корозия крепежни елементи. Гвоздеите трябва да са с достатъчна дължина, а винтовете за самозатягане са необходими поцинковани или анодизирани.



Винилова блок къща под гредата 3

При монтажа на самонарезни винтове те се завъртат на един завой след завъртане. Ако пластичният блок на къщата е закрепен с нокти, тогава шапката и повърхността на панелите трябва да бъдат разделени с 1 милиметър.

Правила за инсталиране

Сайдингът за блока за винилови къщи изисква изпълнение при инсталиране на набор от правила. Фиксиране и облицовка трябва да бъдат строго перпендикулярни една на друга. Фиксирайте панелите само на перфорирани места. Ако няма отвори, предназначени за фиксиране, тогава те са пробити. Закрепващите елементи трябва да бъдат отделени една от друга с максимум 40 см.

Винилова блок къща под цвят на дървения материал 2

За да инсталирате винил блок Къща, е необходима клетка, както и пара, топлина и защита от вятър. Посоката на монтажните работи е отдолу нагоре.

Предвидени са специални профили, аксесоари, вътрешни и външни ъгли. Ако искате сами да монтирате сандъчето на блокчето, можете да видите инструкциите на видеоклипа.

Винилова блок къща под цвят на лога

Сред материалите от тази група има винилова блокада под дървения труп, наречена Holzblock - материал от ново поколение. Ако Фасадата е направена в съответствие с тази технология, тогава тя ще бъде много подобна на естествения материал, тъй като Holzblock е прекрасна имитация на къща блок в цвета и текстурата на трупи.

Сайдинг Холблок

В същото време този материал няма недостатъците на естественото дърво. Характерна особеност на Holzblock е неговата безупречна геометрия, отличен външен вид. Конструкцията е фиксирана здраво, надеждно и на практика благодарение на профилите. Съществуват и рамкови елементи, поради които виниловият блок се монтира много бързо.

Характерна особеност на Holzblock е и звукоизолацията и топлоизолацията на по-високо ниво. Това се осигурява от факта, че между панелите и стената има свободен въздух. Наличието на въздушен слой води до факта, че през лятото в тази сграда царува прохлада, а през зимата не губи топлина.

Монтиране на винил сайдинг блок къща Holzblock може да бъде във всеки сезон, тя не реагира с променящите се свойства при условия на замръзване или висока влажност. Стените не се нуждаят от варене по никакъв начин, преди да са покрити с панели. Влажността се поддържа на оптимално ниво благодарение на естествения изход на водната пара, кондензираща под панелите.

Винилна блок къща под лога H

По този начин виниловата блок къща под дневника позволява, без много разходи, да превърнете къщата си в красива и подредена. От една страна, тя ще прилича на дървена структура в древен дух, от друга - материалите, които я покриват, ще "живеят" дълго време и ще демонстрират практичност.

С околната среда на къщата, в която използвано сайдинг блок къща под лога, могат да образуват едно цяло. Тази хармония прави възможно изобилието от цветове на материала.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дървоСтоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дърво
Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?
Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?
Как да защитим винилната сайдинг от слънце и замръзване?Как да защитим винилната сайдинг от слънце и замръзване?
Как да актуализирате стара къща за мисленеКак да актуализирате стара къща за мислене
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Стъклен блок в съвременния свят на строителствотоСтъклен блок в съвременния свят на строителството
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Блок къща за фасади за довършителни стениБлок къща за фасади за довършителни стени
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
» » Пластмасов дървен винил блок къща под лога
© 2021 BggeHat.com