Размери на стълбите и приложение за стенни облицовки у дома

Облицовки на стени - размери и приложение за облицовки на стени 1В началото на 20-ти век вагонът е облицован с вагони, идващи от Сибир, така че те да бъдат издухани по-малко и те ще бъдат по-удобни. Някой последва този пример, облицовайки къщата му

. Оттогава това е абсолютната норма. Декоративните килими са интериор и екстериор на сгради, те се използват за довършителни бани и сауни. Облицовката е дървена дъска, оборудвана със заключващ механизъм за свързване. Дръжка на кладенеца - работата не е трудна, просто трябва да бъдете внимателни и внимателни, така че ставите да са равномерни. Облицовката на размерите е различна, тя се различава по отношение на степента, в зависимост от вида дървесина, от която е направена.

Класификация на облицовката

Панелът се класифицира според следните параметри:

  • вида дървесина, от която е направена облицовката,
  • степен на подплата,
  • използван профил,
  • размерите на облицовката също са различни.

Бамбукът е изработен от дъб, аспан, пепел, липа, бор, кедър и редица други дървета. Условно, цялата облицовка е разделена на облицовка от твърда дървесина и облицовка от не-твърда дървесина.

Основата за разделяне на облицовката на класове са дефектите на дървото, образувани естествено или тези, които се появяват по време на обработката на материала. По този начин класификацията на облицовката в класовете се извършва след рязането на материала, когато материалът е опакован. По класове, облицовката е: клас А, клас B, клас C, екстра клас.

Облицовки на стени - размери и приложение за стенни облицовки у дома 2

Според типа на използвания профил, облицовката е разделена на класическа облицовка и облицовка. Evrovagonka на пръв поглед не се различава от стандарта. Разликата е само в стандартите, които се използват при тяхното производство. Класическата облицовка е направена в съответствие с GOST, а облицовката - според DIN.

Имплантажът е по-добър. Облицовката от своя страна е разделена на групи: стандарт, американски, softline, landhau, блок къща. Един блок от къщи е много популярен, който прилича на закръглена дървесина.

Размерите на панелите за вътрешно производство на облицовка имат такива стойности: широчина - не повече от 150 мм, дължина - не повече от 6000 мм, дебелина - 12-25 мм. Що се отнася до облицовката, размерите на облицовката са различни. Дебелината на евро-гредите е 13 mm, 16 mm, 19 mm, ширината може да бъде 80 mm, 100 mm, 110 mm, 120 mm. Дължината на обшивката е от 500 до 6000 мм.

Облицовки на стени - размери и приложение за облицовки на стени в дома 3

Завършваща облицовка

Облицовка в интериора



Облицовка на вътрешните стени на къщите. Това се обяснява с факта, че той е съвършено комбиниран с други довършителни материали, докато са практични, издръжливи и евтини. В градски жилища облицовки балкони и балкони.

Външен завършек с подплата

Този метод на довършване на фасадите е евтин и много практичен. Трябва да се помни, че облицовката не е безразлична към влагата и следователно се нуждае от редовно оцветяване със защитни средства. Освен това инсталирането на вагонки трябва да се извършва изключително за внимателно изсушена къща.

Стенни облицовки - размери и приложение за стенни облицовки в дома 4

Довършителните елементи имат облицовка

Облицовката е универсален висококачествен и евтин материал за стени.

Стените, облицовани с този материал, имат естетически вид, имат отлични звукоизолиращи качества, могат радикално да променят външния вид на стаята или външния вид на къщата.

Модерната облицовка "блок къща" създава стена, която имитира естествен дървен материал, изглежда свежа и много привлекателна.

Облицовката запазва цвета си дълго време, особено ако е обработена със защитни съединения, отлично е устойчива на топлина и студ.

Предимства на облицовката на стените: тя е издръжлива, не изгнива, може лесно да се обработва, може да скрие недостатъците на стените и проводниците. Освен това има звук и топлоизолационни способности, и къщата, завършена с употребата си, става уютна и свежа.

Облицовки на стени - размери и приложение за облицоване на стени в къщи 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Облицовката на тавана с ръце на ръцете си бързо и красивоОблицовката на тавана с ръце на ръцете си бързо и красиво
Правилно обвиване на тавана с подплатаПравилно обвиване на тавана с подплата
Направи си сам изграждане на саунаНаправи си сам изграждане на сауна
Дървена дъска, както е произведена и където е приложимоДървена дъска, както е произведена и където е приложимо
Как да оформят облицовката в различни помещенияКак да оформят облицовката в различни помещения
Характеристики на лигавицата, плюсове и минусиХарактеристики на лигавицата, плюсове и минуси
Какъв тип панели да изберем?Какъв тип панели да изберем?
ДървенаДървена
Строителен материал и конструкция на стълбищаСтроителен материал и конструкция на стълбища
След това направете облицовката на къщата?След това направете облицовката на къщата?
» » Размери на стълбите и приложение за стенни облицовки у дома
© 2021 BggeHat.com