Как да оформят облицовката в различни помещения

Как да оформят облицовката в различни помещения

За довършителния материал от дърво най-често се избира облицовка. Този материал е лесен за инсталиране и много красив. С негова помощ можете да го направите отвън, а също и да украсите къщата отвътре. Методите за фиксиране на облицовката отвън и отвътре са малко по-различни, както и самата инсталационна процедура.

Първоначално ще анализираме монтирането на облицовката отвън. Естествено, че няма да се фурнирован рамка дъга, защото той оформи и така много красива, но ако имате изградена рамка къща или къща без облицовъчни тухли, материалът е много подходящ. За да прикачите летви, като тухлена стена, всички вие трябва да сте внимателни: например дали ще се направят някои осветеност на околната среда или осветление вътре в къщата, която ще бъде домакин на кабели. Когато всички са мислили за това е необходимо да се получи необходимите материали за инсталиране. Вие ще трябва: хидроизолация, пароизолация, решетките на определен размер, нокти, или специална kleymery, винтове, за предпочитане нагревател.

Продължете до самата инсталация. Прикрепете бариерата към стената. Парна изолация няма да абсорбира влагата в изолацията от стените. След това закрепете самата щайга. Размер на бара 50 * 50 от желаната дължина се закрепва към стената с помощта на дюбели или винтове. След това, в получените ниши, ние поставяме електрическо окабеляване, ако е необходимо, и нагревател. Най-добрата изолация за външна работа е пяна. Той е много топъл и с тънка дебелина, има добри звукоизолиращи свойства, не е скъп и лесен за инсталиране. Във всички пукнатини, които се изсипват в монтажната пяна, за по-добър ефект от изолацията. След всички тези действия е необходимо да се фиксира хидроизолацията на цялата повърхност. Хидроизолацията е необходима, за да се гарантира, че стената не се намокри и че изолацията само по себе си не абсорбира влагата. И тук идва процесът на инсталиране на облицовката. Поставете облицовката с помощта на стикери, този тип монтаж е най-подходящ за монтиране на облицовката в сауната, така че да не се изгори по време на останалите нокти. На улицата облицовката може да бъде закрепена с малки гвоздеи или винтове. На улицата облицовката може да бъде закрепена не в жлеба, но леко се припокрива, така че водата се плъзга надолу и не влиза вътре. В жилищен район се препоръчва монтиране на канали.



Методът на закрепване към стената на рамката е малко по-различен. Най-често срещаният начин е закрепването близо до стената. Между стената и облицовката се поставят пара, хидро изолация. Но все пак не се препоръчва закрепването на облицовката директно към стената.

Стената, завършена с подплата, изглежда много красива и дава уникален вид на сградата. В къщата, завършена с подплата, е хубаво да бъдеш и да живееш.

Е, да избере и купи Сушилни за кърпи от неръждаема стомана, гранит кухненска мивка, смесители за баня, кухня и душ производителите на Grohe, Hansgrohe ще помогнат santx.ru сайт. Само там има всичко необходимо за вашата баня.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървеният таван е екологичен и красивДървеният таван е екологичен и красив
Затопляне на стари тухлени и тухлени дървени къщиЗатопляне на стари тухлени и тухлени дървени къщи
Как да закрепим облицовката на стената на къща от дърво, тухли или блоковеКак да закрепим облицовката на стената на къща от дърво, тухли или блокове
Загрява стените на рамката къща отвътре със собствените си ръцеЗагрява стените на рамката къща отвътре със собствените си ръце
Как мога да изолирам дървена къща отвътре и навън?Как мога да изолирам дървена къща отвътре и навън?
Всички видове вътрешна изолация в дървена къщаВсички видове вътрешна изолация в дървена къща
Размери на стълбите и приложение за стенни облицовки у домаРазмери на стълбите и приложение за стенни облицовки у дома
Характеристики на лигавицата, плюсове и минусиХарактеристики на лигавицата, плюсове и минуси
Какъв тип панели да изберем?Какъв тип панели да изберем?
Облицовани с фасадни тухли тухлени къщиОблицовани с фасадни тухли тухлени къщи
» » Как да оформят облицовката в различни помещения
© 2021 BggeHat.com