Формовани изделия

Формованите продукти са произведени от дърво, измерени по собствена дължина, като единицата за смяна е текущият метър. Такива продукти се използват за вътрешно довършване на къщи от дърво, вани и сауни. Ако ще купувате дървесина като подова настилка, облицовка, тогава не става дума за изминати метри, а за площ, обхваната от определено количество материал, т.е. около квадратни метри. Остава само да се преизчислят текущите метра в квадратни метри и съответно да се определи цената. Магазинът може да посочи цената за линейни и квадратни метри. За да преизчислите, трябва само да вземете предвид ширината на дъската.

За да изчислите необходимостта от дъски, облицовки и т.н., трябва да знаете необходимата площ и да прецените позицията на продуктите - вертикално или хоризонтално, след което можете да изберете желаната дължина на плоскостите и да изчислите количеството материал. Винаги трябва да го вземете с марж - да се губи, когато монтирате.

За дървена формовка се използва и понятието "полезна площ". Това е нетната площ на продукта, без да се вземат предвид зъбите за закрепване. Продавачът обикновено го определя, но е необходимо да се знае за такава концепция.

Видове формоване

Заслужава да се спомене снаждането на формовани изделия от дърво. Въпреки скептичното отношение на купувачите към разтопените продукти, в сила те не са по-ниски от цяло. Освен това, снаждането на дърво е основният метод за модерно производство на формовани изделия, което прави възможно да се даде красив външен вид и сила.



Сега нека видим какъв вид формовани продукти се появяват.

- Дървени мъниста, използвани за маскиране на ставите и пукнатините. Дори когато первазът не се побира, ще има достатъчно място за щапелни. Складовата наличност може да бъде по-скъпа от перваза на дъното с еднаква дължина, въпреки че размерите й са много по-малки. Фактът е, че правенето на тънки топчета е доста скъпо, така че цената на самия материал да се оттегли на второ място.

- Блокчето е подобно на облицовката, но външната стена не е плоска, а кръгла, така че облицовката на блокната къща имитира стената на дървото. Този материал е направен от бор, по-рядко от липа или други скали. Стените, облицовани с блок, изглеждат много хубави.

- Плинт често се разделя на редовни и Евро-плинт. Разликата между тях е в асиметрията на европейските плинтове.

- Други видове - ъгли, тапицерии и равни плочки: само една статия не може да бъде изброена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изчислите квадратните метра на подаКак да изчислите квадратните метра на пода
Как да изчислите кубическия капацитет на един бар при закупуването му и за изграждането на къщаКак да изчислите кубическия капацитет на един бар при закупуването му и за изграждането на къща
Как да изчислим биметалните радиаториКак да изчислим биметалните радиатори
Как правилно да се определи количеството тухли в зидариятаКак правилно да се определи количеството тухли в зидарията
Какви са кофражите за колоните и как да ги монтирате правилно?Какви са кофражите за колоните и как да ги монтирате правилно?
Изчисляване на тавана от гипсокартон не купуват излишъкИзчисляване на тавана от гипсокартон не купуват излишък
Изчисляване на радиаториИзчисляване на радиатори
Размери и сортове модерен блок къщаРазмери и сортове модерен блок къща
Разход на газ без метриРазход на газ без метри
Стойността на цената на мозайка на квадратен метър и кубичен метър зидарияСтойността на цената на мозайка на квадратен метър и кубичен метър зидария
» » Формовани изделия
© 2021 BggeHat.com