Оборудване за производство на газови блокове

Днес, много фирми дават предпочитанията си на топло, светлина и екологично чисти газобетонни блокчета, откъдето идва и неистов търсенето на такива добри стена материал, а той от своя страна създава отлични перспективи за създаването на собствените им TEPLOBLOK. Основното производствена технология и специализираното оборудване за производството на газови блокове са толкова достъпни и лесни за използване, че всеки може да опита ръката си в това производствено поле.

Избор на място и оборудване

фото оборудване

Производството на газобетонни блокове може да се извършва както в закрити работилници, така и на открито в непосредствена близост до строителната площадка. Висококачественият газобетон обаче се получава чрез стационарна техника в производствена зала, където постоянно се поддържа необходимата температура и влажност на околния въздух. За бъдещата производствена зала е необходимо да се осигури удобен достъп за машините. Важно е неговите размери да могат да приспособят не само избраната техника, но и просторна платформа за стареене на готови продукти. След като сте решили с магазина, можете да продължите с избора на основното оборудване.

Смесител за смеси

Ето основните моменти, които трябва да се основават на избора му, за да се избегне объркване и неприятности в бъдеще:

  1. Производителите на инструменти дават гаранции за блоковите газове, при условие че се използват качествени суровини и се спазват всички етапи на технологията.
  2. Възможно ли е повторно посещение на технолога и техник за неизправности.
  3. Какви са максималните и минималните граници на плътността
  4. Съответствие на площта на магазина и производителността на оборудването.

Стационарна линия

фиксирана линия

Този производствен комплекс е най-добрият старт за начинаещи, той се характеризира с максимална автоматизация на целия процес на производство на бетонни бетонови изделия. Специалните товарни устройства съхраняват и преместват суровини около магазина. С максималната автоматизация на тази линия ще са необходими само 2 души за работа, а дневната мощност ще бъде 60 кубични метра. м. В същото време, газобетон не само е силен, качествен блок и надеждни, но и перфектно геометрични. Недостатъците на такава инсталация включват необходимостта от голяма площ - повече от 500 квадратни метра. метри и значителна цена на целия комплекс.

Мини линия

мини линия

Принципът на действие на такова оборудване практически не се различава от този на фиксирана линия. Разликата - с по-малка дневна мощност - само 15 кубични метра. метри и необходимостта от по-малка площ - само 140 квадратни метра. м. За да изпълните максималния дневен лимит, ще са необходими двама души.

Конвейерна линия



Конвейерна линия

Тази опция е по-подходяща за тези, които са конфигурирани за големи обеми и са готови за големи инвестиции, дневното производство на средния конвейер е 150 квадратни метра. м. Производствената площ е повече от 600 квадратни метра. м, а силата на бригадата е 8 души. Големи обеми и високо качество на произвежданите продукти през годината не само ще изплатят, но и ще донесат печалба на собственика на конвейера за производството на газови блокове.

Мобилни инсталации

Мобилни инсталации

Мобилните малки инсталации позволяват самопроизводството на продуктите от газобетон, докато е възможно да се спести прилична сума при закупуването на готови блокове за стени. В допълнение към пълното оборудване, такова оборудване е придружено от всички необходими инструкции с поетапно възпроизвеждане на произведения. Освен това използването на мобилно оборудване не изисква придобиване на специални умения в тази област.

Когнитивен видеоклип

заключение

Няма значение кой тип оборудване купувате, основното е, че целият производствен комплекс е с високо качество и е придружен от определени гаранции.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ръководство стъпка по стъпка за полагане на блокове за газобливанеРъководство стъпка по стъпка за полагане на блокове за газобливане
Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?
Калкулаторът на блоковете от газобетон в къщи отчита необходимосттаКалкулаторът на блоковете от газобетон в къщи отчита необходимостта
Правилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къщаПравилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къща
Какво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стениКакво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стени
Реалната цена на газобетон блок е оценката за къщатаРеалната цена на газобетон блок е оценката за къщата
Технология на производство на блокове газ у домаТехнология на производство на блокове газ у дома
Как да определите качествения газов блокКак да определите качествения газов блок
Свойства и характеристики на газовите блоковеСвойства и характеристики на газовите блокове
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
» » Оборудване за производство на газови блокове
© 2021 BggeHat.com