Облицовка на стени с подплата

Облицовка на стени с подплата

Преди това се наричали да обличат летвите от дърво за окабеляване на вагони. Тя е с дебелина до двадесет и две милиметра.

Благодарение на свойствата на дървото, той абсорбира влагата, която се съдържа във въздуха, и го отделя с повишена сухота в помещението, което ви позволява да балансирате микроклимата.

Предимствата на облицовката са трайност, простота на обработка, способност за прикриване на недостатъци в повърхността, скриване на електрическото окабеляване, висока топло и звукоизолация, както и високи естетически качества.

Към момента, според връзката, се произвеждат два типа облицовки: в "шпонт", в "квартал". Тя се различава по дължина - един и половина метра, шест и три. Нанесете го за завършване на вътрешни и външни работи.

При естествено свиване ширината значително намалява. Ето защо се препоръчва да се използва облицовка, която има съдържание на влага не повече от дванадесет процента. При отстраняване на дефектите на сушилната облицовка е необходимо тя да се скъса от рамката и да се замени с друг, който е подходящ по размер.



Облицовката е разделена на обикновени и евро-. Евро лигавицата е много икономична. Размерите му са специално калибрирани и изчислени параметри. Тя се различава от наличието на надлъжни жлебове за вентилация, както и от връзка с бразда.

След няколко години експлоатация такава повърхност без предварителна подготовка може да се актуализира с помощта на декоративен восък.

За облицовката се използва дървесина от иглолистна и твърда дървесина. Препоръчва се: - за довършителни жилищни помещения - да се използват видове иглолистни дървета, а за бани и сауни - широколистни.

Без значение колко химици не са работили върху разработването на нови видове довършителни материали, облицовката все още е в голямо търсене. Предпочитат се неговите естествени свойства и лесна инсталация. За облицовка на стени няма нужда от предварителна подготовка на стени.

Плочата е обработена със защитни съединения, които я защитават от разпад, кората на бръмбарите. Не забравяйте да отворите с лак или специални маски. За да подчертае дървесната текстура, дървото е покрито с петна.

Не можем да не пропуснем простотата в грижата за този материал. Не се препоръчва използването на абразиви и разтворители при почистване на облицовката. Също така не се препоръчва да се намокри повърхността с вода. Достатъчно е да използвате сух или леко навлажнен парцал. Ако е необходимо (при извършване на ремонтни работи), отворете с лак или мастик.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Възможности за украса на балкониВъзможности за украса на балкони
Възможност за завършване на балкони и лоджии с подплатаВъзможност за завършване на балкони и лоджии с подплата
Интериорната украса на тавана прави уютна стаяИнтериорната украса на тавана прави уютна стая
Правилно обвиване на тавана с подплатаПравилно обвиване на тавана с подплата
PVC облицовки за външна фасадна работаPVC облицовки за външна фасадна работа
Естествени материали за Вашия комфортЕстествени материали за Вашия комфорт
Размери на стълбите и приложение за стенни облицовки у домаРазмери на стълбите и приложение за стенни облицовки у дома
Как да оформят облицовката в различни помещенияКак да оформят облицовката в различни помещения
Характеристики на лигавицата, плюсове и минусиХарактеристики на лигавицата, плюсове и минуси
Какъв тип панели да изберем?Какъв тип панели да изберем?
» » Облицовка на стени с подплата
© 2021 BggeHat.com