Най-добрата декорация на къщата ви е изкуството паркет

Художествен паркет - произведение на изкуството

Не последното място в интериорния дизайн е на пода. На колко подовата настилка ще съответства на дизайна на стаята, зависи от удобния престой във вашия дом. И дайте му луксозен вид ще помогне изкуството паркет. Той е този, който ще направи атмосферата в стаята изящна и неповторима.

Каква е обичайната разлика между паркет и артистичен?

На първо място, неговата оригиналност и изключителност на картината. Изработвайте го в строго съответствие с предварително проектирани чертежи във фабриката или в малки цехове.

Покритието от този тип позволява на дизайнерите не само да украсяват помещенията, но също така да поставят важни акценти или да победят определени елементи, да обединяват няколко стаи, които имат общо пространство или се поддържат в различни стилове. Според цветовите характеристики на такъв под перфектно се хармонизира с повечето довършителни материали или мебели.



Сортове изкуствен паркет

Тя се отличава от обикновения паркет не само от сложността на рисунката, използването на дървесина от няколко вида, производствения процес, но и от начина на полагане. Този процес е изключително сложен и е по-добре да се повери на специалист.

Модулен паркет

Етаж с хол с модулен паркет

Какви разновидности на изкуствен паркет се предлагат от местни и чуждестранни производители?

  1. Покриване на свободни форми. Съвременните клиенти все повече искат да видят в дома си сексуална повърхност с абстрактни очертания. Използвайки мащабни безплатни рисунки, можете визуално да разделите стаята на секции или да свържете няколко стаи в едно цяло. Залепете с кристали или използвайте други вложки. Обикновено такъв паркетен материал се поставя в хола, където се превръща в истинска декорация.
  2. Модулен паркет. Това покритие се състои от квадратни щитове. И те се събират от заровете. Размерът на панелите зависи от дизайна на пода.
  3. Socket. Художествената рисунка, която се намира в центъра на стаята, изглежда прекрасно в просторни зали и изисква специални умения от господаря. Този модел е най-трудният сред други методи за полагане на дървени зарчета.
  4. Собствено. Фрингът може да се използва като самостоятелен декоративен елемент и в комбинация с горните типове. В последния случай той ще подчертае красотата на основната рисунка. Обикновено бордюрът е под формата на геометрични фигури или цветни орнаменти.

заключение

За да сте сигурни, че изкуственият паркет е доволен от вас в продължение на много години, свържете се с майсторите на вашия бизнес, които непременно ще вземат под внимание желанията, дават ценни съвети и изпълняват поръчката качествено.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем паркет за домашни съвети и полезни съветиКак да изберем паркет за домашни съвети и полезни съвети
Паркет за къщатаПаркет за къщата
Паркет настилкаПаркет настилка
Стил на Възраждането в интериораСтил на Възраждането в интериора
Как да изберем паркет за вашия домКак да изберем паркет за вашия дом
Ремонт на паркетРемонт на паркет
Дървени подовеДървени подове
Видове паркетВидове паркет
Компанията modernhome полиращ паркет и други строителни услуги на достъпни цениКомпанията modernhome полиращ паркет и други строителни услуги на достъпни цени
Предимства на паркет дъскаПредимства на паркет дъска
» » Най-добрата декорация на къщата ви е изкуството паркет
© 2021 BggeHat.com