Бамбук в интериора

1Известно е, че при биологичното си систематизиране бамбукът не принадлежи към дърветата. Науката смята, че това е зърнени култури. С други думи, засаждането на бамбук е обикновена трева. За всичко това, времето на увеличаване на растежа може да бъде толкова ниско, колкото 30-40 дни в календарната година, по време на клетъчното делене. Дължината на бамбуковият багажник може да бъде до два метра. Бамбукът е признат рекорд сред растенията на планетата. В Япония от древни времена и с удоволствие гледам растежа на японския бамбук. Навсякъде бамбукът се използва за различни строителни цели. В съвременната история бамбуковата интериорна декорация става все по-известна в нашата страна.

Бамбукови завеси се състоят от плътно плетени бамбукови стъбла. Такива завеси могат да бъдат хоризонтални и вертикални, освен това те имат своя лична цветна палитра. В повечето случаи такъв тапет се използва в слънчеви стаи, допринасяйки неговия дял на уют в цялостния интериор.



Използването на бамбукови щори е лесен практичен и удобен начин за контролиране на осветителното устройство в помещение. В сградата, бамбуковите щори, за разлика от обикновения алуминий, правят цялостната картина на интериора много мека и топла.
В много случаи тенденцията да се използва бамбук като подово покритие става по-честа. Бамбукът е изработен от бамбукови панели и паркет. Бамбуков паркет има на свое разположение всички нюанси на жълто и цвят на слама, изключително трудно, нулата, има многопластов, отговаря на всички екологични стандарти, е елитен подови настилки. Наред с други неща, бамбуков паркет, сравнявайки го с дъб, е по-твърд и издръжлив. Предпочитанието за такъв паркет е оправдано в често използваните помещения.

Бамбуковото обзавеждане има специален комфорт и елегантен външен вид. Това мебели се извършва само на ръка. Всеки тип мебели от бамбук е уникален по свой собствен начин, като в същото време се комбинира с всеки тип интериор. Мебелите от бамбук никога не са дали отрицателни отзиви в живота си, а славата му непрекъснато расте.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Бамбукови настилкиБамбукови настилки
Бамбуков подБамбуков под
Стенна декорация в коридора на облицовка, корк или бамбук?Стенна декорация в коридора на облицовка, корк или бамбук?
Сортове и характеристики на завеси-щориСортове и характеристики на завеси-щори
Дървени щори като интериор към пластмасови прозорциДървени щори като интериор към пластмасови прозорци
Бамбук тапет по стените как да лепи естественото покритие и украсяват интериора?Бамбук тапет по стените как да лепи естественото покритие и украсяват интериора?
Бамбук във вътрешността на кухнятаБамбук във вътрешността на кухнята
Екзотична Япония в ландшафтния дизайн на градинатаЕкзотична Япония в ландшафтния дизайн на градината
Правила за поставяне на стени с тапет от бамбукПравила за поставяне на стени с тапет от бамбук
Декорация на прозорецаДекорация на прозореца
» » Бамбук в интериора
© 2021 BggeHat.com