Бамбук във вътрешността на кухнята

Бамбукът се използва за декорация на интериора в естествен етнически стил, например тропически, африкански, японски, китайски, скандинавски. Освен това съвършено съжителства в съвременните направления, като синтез. Техническият напредък в дървообработването позволява използването на бамбук във вътрешността, за да се създадат елементи, които са били направени от дърво, както и за довършване на пода, тавана и стените.

Бамбук в интериора

Използването на бамбук във вътрешността на кухнята

Това е много ковък материал. Бамбукът във вътрешността на кухнята може да се използва по много начини, благодарение на неговите свойства, текстура и цветовата палитра. Тя е изработена подови покрития, като паркет, тапети, панели за стена, тавани, мебели, пердета, щори и някои декоративни елементи под формата на лампи, рамки за картини и огледала, парапети и др

Бамбук във вътрешността на кухнята

Използването на бамбук за облицовка на стени и тавани осигурява надеждна топло и звукоизолация. Това покритие е много издръжливо, устойчиво на влага, не абсорбира миризми и не се деформира по време на работа. Лесно се грижи за повърхностите - достатъчно е да ги избършете с гъба със сапунено решение, ако е необходимо, не се изискват специални препарати.

Бамбук в интериора

Бамбукът в интериора е добре комбиниран с други видове естествени материали, с юта, корк, естествен текстил. Боя за стени, тавани, прозорци и мебели е по-добре да се използват естествени, естествени или "ядивни" нюанси. Този подход ще продължи идеята за естественост, сближаване с природата. Добър комбиниран бежово, шам нюанси, но като цяло трябва да бъдат отблъснати от избрания цвят бамбук материал, който по време на тяхната промишлена преработка може да бъде зелен, жълт и кафяв цвят от много плътен и тъмен към светлина и нежна, почти бяло. Можете да комбинирате различни текстури и - част от стената организира бамбук тапети, а за другата част от изберете неутрален боядисва тапет по-лек тон, който акцентира върху структурата на бамбук. И можете да използвате плочка с картина на бамбук за декора на кухнята.

бамбукови завеси в кухнята

Бамбук в дизайна на кухненски прозорци

Изработен е от бамбукови хоризонтални щори, валяк и римски щори, които могат да бъдат използвани за дизайн на кухня се дължи на факта, че те са лесни за почистване, не абсорбира мазнини и миризми, не горят, дори ако прозорците с изглед към слънчевата страна. Такива завеси дават възможност да се затъмни напълно стаята, в римски и рула, за тази цел е осигурена облицовка от кърпа. Ако няма такава необходимост и няма облицовка, завесите в разгъната форма, напълно затварящи прозореца, ще позволят в малко количество светлина, което създава много красиво необичайно осветление.

Бамбук в интериора

Бамбуковите щори, независимо от начина, по който се отварят и осигуряват достъп до дневна светлина, са плат, който съвпада с размера на прозореца. Тя може да бъде всеки размер, размерите на дължината, ширината, общата площ на платното се различават, но все още има ограничения в производството.



Бамбукови завеси в кухнята

Когато избирате тип завеси, имайте предвид, че хоризонталните щори ще изискват по-често почистване, тъй като поради конструктивните характеристики прахът ще се натрупва върху тях. Ролетните щори, които са затворени в затворено състояние със специален механизъм на горния етаж, изработени от бамбук, няма да се огъват равномерно, както от тъканта. Облицовката, която може да присъства в опаковката при навиване на завесите, ще бъде отпред и ще се различава по цвят. Уместността на този ефект трябва да се обмисли предварително. Римските бамбукови завеси, събиращи гънки в корнизи, в зависимост от размера им, могат да създадат твърде голям обем, концентрирани на едно място, като по този начин тежат целия интериор и променят баланса си. Тъй като бамбукът, с всички съвременни методи на обработка тежи повече тъкан, ще трябва да полагате повече усилия при отварянето на завесите и да помислите за по-задълбочено фиксиране на корнизът.

Бамбукови щори в кухнята

Декориране на кухненски стени с тапет от бамбук

Декорация на стените с използването на бамбук в интериора хармонично ще се вмести в еко-стил, японски или скандинавски минимализъм, добре възпитани шоу в гръцки стил (светли цветове с малка обработка бамбук) или в модерен днес смес от стилове - еклектичен. Тапети направени чрез залепване ленти от бамбук на хартия тъкани, ориз в хаотично, естествен ред, очертаване на специфичен дизайн или модел.
Процедурата за работа с тях не е трудна, но трябва да се придържаме към редица препоръки.

Примери за това как да изглежда бамбук тапет

Бамбукови тапети

Как да лепим бамбук тапет?

Повърхността, на която ще бъдат залепени тапети, трябва да бъде суха и чиста, няма нужда да изравнявате стените, тъй като те имат облекчение неравна структура. Важно е на стената да няма изоставена боя или мазилка, в противен случай тапетът под собственото й тегло бързо ще загуби своята адхезия към повърхността. Те са залепени със специално лепило или обикновени течни нокти, които се полагат върху стените и тапетите. Лепилото трябва да покрива равномерен слой стена и тапет, остава така за 5 минути, след което можете да започнете да лепирате. Когато поставите тапета на стената, трябва да я държите в тази позиция за още 5 минути, така че лепилото да започне да работи, след което те се притискат към повърхността на стената с гладки движения.

Обикновено те не образуват всички стени, както в случая на изкуствен или естествен камък. Те ще създадат усещане за изобилие и ограничено пространство. Това е по-скоро акцент материал, който може да се използва за завършване на част от стените. Произведени бамбук тапети, както обикновено, на роли с десет метра с стандартна широчина един метър шест сантиметра, но тъй като това е завършващ материал, който се използва в дози, за която се продава на метър. ги Cut хоризонтално лесно с нож или нож, тъй като острието преминава между бамбуковите лентите и намалява основата на хартия или тъкан. Ако трябва да се намали плата вертикално, е необходимо да се възползват от трион метал с глоба зъб гребен или мания, че не се развалят материала, оставяйки чипове и убождане.

И не забравяйте, че бамбук във вашата кухня може да бъде в декор, както и в кухненски прибори.

Бамбуков декор във вътрешността на кухнята


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Бамбуков подБамбуков под
Готически стил в интериораГотически стил в интериора
Сортове и характеристики на завеси-щориСортове и характеристики на завеси-щори
Дървени щори като интериор към пластмасови прозорциДървени щори като интериор към пластмасови прозорци
Бамбук тапет по стените как да лепи естественото покритие и украсяват интериора?Бамбук тапет по стените как да лепи естественото покритие и украсяват интериора?
Възглавници във вътрешността на кухнятаВъзглавници във вътрешността на кухнята
Минимализъм във вътрешността на апартаментаМинимализъм във вътрешността на апартамента
Правила за поставяне на стени с тапет от бамбукПравила за поставяне на стени с тапет от бамбук
Модерни стилове в интериорния дизайнМодерни стилове в интериорния дизайн
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
» » Бамбук във вътрешността на кухнята
© 2021 BggeHat.com