Бамбукови настилки

Бамбукови настилкиНаскоро еко-стилът стана модерен. Един от материалите, които в идеалния случай му прилягат, е бамбукът. Това растение идва от тропическата и субтропичната зона на евразийския континент. Това се случва в Африка и Австралия. Предимството на покритията от бамбук е не само неговата екологична чистота, но и че този материал се отнася до възобновяеми ресурси. Преценете сами - ден на бамбук може да нарасне до 120 см В допълнение, той стесненията в райони, където нивото на промишленото замърсяване е ниско, така че растенията не се натрупват вредни вещества .. От тази дървесина и мебели, и прибори, подови настилки и тъкани, и дори да построи къщи.

Няколко варианта на бамбукови настилки са представени на нашия пазар. Това е парче паркет, както и масив и паркет дъска. Разбира се, това звучи не съвсем познато, защото бамбукът има кухи куфари. Всъщност терминът "масив" наистина е донякъде произволен. При производството отнема доста гъста и твърда петгодишен произтича от бамбук, по специален начин на задушени, след което се оставя да се разделят летви, да им даде форма, след което налягането е тяхното свързване със специален термопластичен състав. Това дава възможност за получаване на здрав материал с необходимата дебелина.

В този случай стелажите могат да бъдат разположени както хоризонтално, така и вертикално. В първия случай става въпрос за трислойни дъски, в които слоевете са залепени заедно от ребрата, т.е. тесни страни. Във втория, става въпрос за стелажи, които са залепени заедно на широки страни. Хоризонталните стелажи имат доста ясен образец на стъбла. На вертикала естественият модел е почти невидим.



Съществуват и други технологии за производство на подови настилки от бамбук. С помощта на специално оборудване се получават дълги влакна на растението, които след това трябва да бъдат изсушени и смесени с различни фиксиращи добавки. Тази маса се натиска. Излишъкът от добавки се изстисква от заготовките и се получава траен и красив материал с интересен модел.

Във всеки случай, с конвенционални подови настилки от бамбук продукти комбинирани само размери и принципите на фиксиране и наличието на канали и шпонки за свързване тръни. Въпреки това, когато става въпрос за паркета от бамбук, долната му слой е направен от иглолистна дървесина, така че неговите свойства като е в близост до гора.

Е, ако имате нужда от моторни помпи или друго строително оборудване за строителството - посетете https://stroy-res.ru/catalog/motopompy/. Само там ще намерите наемане на висококачествено специално оборудване на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Бамбуков подБамбуков под
Модерни подови настилки за къщатаМодерни подови настилки за къщата
Дървени щори като интериор към пластмасови прозорциДървени щори като интериор към пластмасови прозорци
Бамбук тапет по стените как да лепи естественото покритие и украсяват интериора?Бамбук тапет по стените как да лепи естественото покритие и украсяват интериора?
Бамбук във вътрешността на кухнятаБамбук във вътрешността на кухнята
Екзотична Япония в ландшафтния дизайн на градинатаЕкзотична Япония в ландшафтния дизайн на градината
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Правила за поставяне на стени с тапет от бамбукПравила за поставяне на стени с тапет от бамбук
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Видове подови настилкиВидове подови настилки
» » Бамбукови настилки
© 2021 BggeHat.com