Тогава да затвориш вратата вместо идея и снимка

Понякога вратите са банални, заемащи ценно място, непрактично нещо, просто висеше на пантите си и да възпрепятства се движат свободно в корпуса, така че по-често пред хората в крайния етап на интериорна декорация има един въпрос: ти затвори вратата, вместо на вратата, да бъдете практични, икономични и вкусни? Оставете отваряне нищо крещящо - не е вариант, тъй като е необходимо да се защити поне визуално космически съоръжения, или подобрения в дома си ще изглежда непълна. По-долу са предложени варианти, а не затваряне на врата, вместо врата, фото-различен дизайн на врати и съвети за въвеждането на този или онзи вариант на дизайна.

Оформяне на врата с платнени завеси

За дизайна на вратите често се използват завеси. Използването на тази декорация ще ви помогне да направите стаята уютна и в същото време изолирана от останалите. Завеси може или да висят тихо по откриването, като величието стая, или да се полага във формата на сложни гънки zaschipnut на няколко места, те могат да бъдат украсени с ресни, панделки, лъкове - всичко зависи от вкусовите предпочитания на собствениците дома.

Направете вратата с пердета

Освен това украсата на отвора с луксозни завеси изглежда луксозна. Тези завеси са не prepyatsviya притокът на въздух и светлина в стаята и перфектно влива във всеки интериор, тъй като има много разнообразни - те се правят в най-различни цветове, шарки, лурекс, с пайети или мъниста.

Оформяне на врата с пердета за мъниста



Когато е трудно да отговаря на вратата в зависимост от прага, или е длъжен да спаси скъпоценни см на малки жилища, полезно декоративна завеса от мъниста. Такива завеси перфектно допълват всеки съществуващ стил (от блясък до класически), в зависимост от материала, от който са направени мъниста - дърво, стъкло, пластмаса.

Оформяне на вход с бамбукови ролетни щори

Всеки ден все по-популярни са бамбуковите капаци за вратите поради естествените материали, използвани при тяхното производство. В допълнение, бамбукът не се страхува от влага и има антибактериални свойства.

Този дизайнерски елемент може да се използва както самостоятелно, така и като допълнение към монтираната стъклена врата, за да се предотврати навлизането на прекомерна светлина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декорация на интериорни врати на всяка къщаДекорация на интериорни врати на всяка къща
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?
Избор на входната врата за какво да обърне вниманиеИзбор на входната врата за какво да обърне внимание
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Изборът на съвети за интериорни вратиИзборът на съвети за интериорни врати
Повече за вратитеПовече за вратите
Как да изберем входната вратаКак да изберем входната врата
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
» » Тогава да затвориш вратата вместо идея и снимка
© 2021 BggeHat.com