Инсталиране на металната входна врата

Инсталиране на металната входна врата

Инсталирането на метална врата е много труден и отнема много време за инсталиране на метални врати, от които се нуждаете за специални професионални умения. По-добре да поверите този бизнес на професионалисти, които познават бизнеса си, те ще се справят много по-бързо и ще изпълняват по-добре работата, която им е възложена. Ако нямате възможност да използвате услугите на професионални работници или просто искате да го направите сами, тогава тази статия е за вас.

За да монтирате метална врата, трябва да имате следното:

  • А puncher или тренировка с достатъчно мощност;
  • чук;
  • Монтажна пяна;
  • Дървени клинове;
  • Заваръчна машина;
  • Ниво на строителството;
  • Plumb bob;
  • Метални щифтове;
  • Живопис с Scotch.

Първото нещо, което трябва да направите, дори когато купувате метална врата, е внимателно да проверите дали всички елементи на вратата са годни за работа. След като вратата бъде купена и доставена на мястото за инсталация и когато са готови всички необходими инструменти, можете да продължите процеса на инсталиране. В самото начало старата врата се отстранява, ако има такава. След като вратата е иззета, е необходимо да се подготви отвора за монтаж, след като се почистят всички страни. Всичко, с входна врата след приключването е свършило. Сега трябва да фиксирате рамката на металната врата, което се прави с помощта на дървени клинове. Клинците се задвижват между отвора и всеки елемент на кутията, след което е необходимо да се изравни. Най-добре е да започнете да изравнявате пантите. Когато изравнявате кутията, използвайте нивото на сградата, като я приложите и към двете стелажи. Кутията трябва да е строго вертикална, в противен случай вратата ще се отвори спонтанно или ще се затвори.



Следваща стъпка. След като вратата се изравнява през монтажните уши, с перфоратор трябва да се направи отвор с диаметър около 15 мм и дълбочина най-малко 150 мм. Метални щифтове са засечени в тези дупки. След като всичко това е направено, трябва отново да проверите с нивото на сградата. След проверката на вертикала е необходимо да се заваряват щифтовете към монтажните плочи със заваръчна машина.

Сега можете да отидете до крилото на вратата. Преди да бъде засадена върху пантите, е необходимо да ги третирате със специална грес. Необходимо е да подравните измисления брояч. Той е леко пристрастен да коригира размера на празнината. Необходимо е да се гарантира, че разстоянието между стойката и крилото на вратата на цялата височина е една и съща. Проверете дали вратата се отваря и затваря добре. След като всичко е инсталирано и настроено, рамката на вратата е залепена с лента за боя, преди леко навлажнена с вода, пяната е пълна с монтажна пяна между кутията и вратата. След като пяната изсъхне, излишъкът се отрязва с нож.

Всичко останало е да се насладите на благоприятното завършване на работата.

Ами и да отида да купя ролетни завеси - посетете сайта horsgroup.kiev.ua. Само там ще намерите най-качествените и стилни завеси в Киев на достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Предимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компаниятаПредимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компанията
Как да инсталирате сами интериорната врата?Как да инсталирате сами интериорната врата?
Метални вратиМетални врати
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Как да изберем дясната вратаКак да изберем дясната врата
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Как да изберем входната вратаКак да изберем входната врата
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
» » Инсталиране на металната входна врата
© 2021 BggeHat.com