Как да изберем входната врата

Всяка врата може да бъде опростена. Но за тяхното качество зависи колко време всичко изчезва. Има такива качествени брави, които изискват много време за хакерство. Такива продукти вдъхват увереност. С такива врати можете да се чувствате спокойни. Когато крадците осъзнават, че отнема много време, за да разрушат замък, те просто отказват да го направят. Така че всеки има възможност да се тревожи за защитата на дома си. За да направите това, просто трябва да инсталирате входна метална врата с качествена брава.

Характеристики на надеждна метална входна врата

дизайн

Стоманените врати ще ви помогнат да направите от всяка къща надеждна крепост. Трябва да се отнасяте компетентно към покупката им. Особено внимание трябва да се обърне на дизайна на самата врата. Трябва да се използва при създаването им най-малко два листа. Дебелината на стоманата е поне 1,5 мм. Това е първият знак, че цената на входната врата, за която е различна, наистина надеждна.

Секция за врати

Стоманени листове се заваряват към рамката, която има хоризонтални и вертикални усилващи елементи. Колкото повече от тях, толкова по-надеждни са вратите.

контури

Пантите са скрити и външни. Всеки от тези видове има свои собствени характеристики. Добре е, когато пантите са скрити. В този случай те не могат да бъдат отрязани. Ако изборът е да остане върху външните панти, тогава те трябва да имат анти-разглобяем щифт. В този случай разбойниците не можаха да отворят вратата.

Надеждни ключалки



Във вратите трябва да има допълнителни нощни ключалки, които са заключени само отвътре. По-добре е да се инсталират ключалки на различни системи. В ключалката е необходимо да се монтира бронбелад. Това ще предпази ключалката от изтласкване. Добре е да имате заключване с преобразуване на код. Всичко това е необходимо за надеждната защита на вратите от разбойници.

шпионка на врата

Необходимо е във входното помещение да има око. С неговата помощ винаги можете да видите кой е близо до вратата.

Затопляне на вратите

Между стоманените листове трябва да има специална пломба. Той предпазва от шум, топлина. Отстрани са монтирани гумени магнитни уплътнения. Така че вратите ще бъдат плътно покрити.

подсветка

За ключалката инсталирайте синя LED задно осветяване. През нощта това ще улесни отварянето на вратите.

Защитно покритие. На стоманени врати трябва да има специално защитно покритие.

При закупуване на врата, трябва да попитате доставчика за документи и сертификати. Трябва да има гаранция за минимум 10 години. В документите се посочва спазването на санитарните норми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изолирате входната врата?Как да изолирате входната врата?
Инсталиране на металната входна вратаИнсталиране на металната входна врата
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Предимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компаниятаПредимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компанията
Избиране на ключалката за предната вратаИзбиране на ключалката за предната врата
Избор на входни вратиИзбор на входни врати
Избор на входната врата за какво да обърне вниманиеИзбор на входната врата за какво да обърне внимание
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Как да изберем дясната вратаКак да изберем дясната врата
» » Как да изберем входната врата
© 2021 BggeHat.com