Ремонт на паркет

Ремонт на паркетНай-красивата и практична на етажа е паркет. Понастоящем пазарът на подови настилки е богат на различни видове покрития, но паркетът е най-актуалният и търсен.

Както всеки продукт, паркетът има свои свойства "да остарее" - слоят лак се изтрива, се разминава помежду си, като по този начин губи естетическия му външен вид и физически качества. Това е неизбежно, тъй като, на пода, ходи и даде тегло натоварване (дори ако паркетът е под килима). В друг случай (ако не е паркет), тогава опцията за подмяна на подовата настилка е само една. Паркет, един от най-скъпите материали, но и най-упоритият. Всичко се свежда до факта, че е време да се поправи паркета.

Разбира се, много средства бяха изразходвани за самия материал и се губи отново - няма смисъл. Увреден от време или друг фактор, трябва да цикъл. Връзката е възстановяването на повърхността на паркета, а именно смилането. Този процес не е толкова труден, колкото инсталирането на паркет, но ще се изисква наличие на специален инструмент и оборудване. Задачата на тази процедура е да се премахне част от повърхността на паркета (стандартната дебелина на паркета е -16 или 22 мм). Цикълът не е процес на ремонт, а стандартната последна процедура за полиране на паркета.

Основният въпрос възниква сам по себе си - цената на процедурата по ремонт. След експертната оценка на капитана ще бъде ясно какво да се направи и по какъв начин. Тъй като ще ръководите цикъла, себе си или ще използвате услугите на частен занаятчия или бригада, ще падне директно върху портфейла си. Тъй като процесът на смилане изисква най-малко: 2 секции. машина (лента и барабан), набор от специални. шлифовъчна хартия, лак и ролки. Цената на такова оборудване ще се отрази забележимо на бюджета, но можете да наемете инструмент. Ако има дълбоки дефекти в паркета, тогава само раздробяването няма да помогне, например, ще трябва да се разбие пукнатина със специален замазка.



Процедурата за ремонт на паркет не е скъпа услуга от замяната (плюс инсталирането на нов паркет и самият паркет ще добави плащане за демонтиране на стария паркет). След цикъла вашият етаж ще изглежда като нов, като се вземат предвид минималните разходи. След ремонт вашият под ще бъде също толкова практичен, колкото и преди. Ако паркетът е с максимална дебелина 22 мм. след това ремонтът може да се извърши няколко състезания и датата на изтичане на паркета ще бъде 50 години.

Търсите най-луксозни врати dariano порте, почти всеки купувач мисли, преди да премия продукт, създаден от ръцете на опитни италиански занаятчии, които са експерти в отлично качество и елегантност на стила.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полагане на паркет парчеПолагане на паркет парче
Тониращият паркет е оригиналното решение за дизайна на вашата стаяТониращият паркет е оригиналното решение за дизайна на вашата стая
Избелването е нов начин за възстановяване на паркетаИзбелването е нов начин за възстановяване на паркета
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Паркет и описаниеПаркет и описание
Как да ремонтирате паркета самостоятелноКак да ремонтирате паркета самостоятелно
Паркет за къщатаПаркет за къщата
Дъбов блок паркетДъбов блок паркет
ПаркетПаркет
Паркет настилкаПаркет настилка
» » Ремонт на паркет
© 2021 BggeHat.com