Паркет настилка

Паркет настилка

Това е паркет е не само най-красивата, но и най-екологичната версия на подовата настилка. Което не е изненадващо, поради простата причина, че тя се изпълнява, за разлика от много други съвременни материали, направени от естествено дърво. И най-важното е, че не прави абсолютно никакви вредни вещества. Сто е много важно за онези собственици, които се опитват да се грижат за собственото си здраве.

Паркетен под може да се види първо в двореца на френските монарси. Заедно с скъпите персийски килими и стени, покрити с коприна, това подово покритие е показател за платежоспособността на собственика. В момента декорирането на къщата ви с паркет може да бъде почти всеки модерен човек.

За да е най-атрактивен паркетен под, той е облицован върху плоска повърхност, това директно ще зависи от резултата от извършената работа. В повечето случаи полагането се извършва върху специално направена основа с лепило или върху точките със слой от картон. Саморазрушаващите се замазки са станали доста популярни в последно време. Паркетен щит, ламиниран паркет или обикновена паркетна дъска се закрепват с еластичен материал, който не бива да се закрепва твърдо. С тази задача лепилото, предназначено за паркет, е отлично.



Работата с ламиниран паркет е малко по-трудна. Това се дължи главно на факта, че поставеният плосък трябва да бъде покрит с хидроизолационна и термична лента. В този случай полагането се извършва без използването на лепило. Подовата настилка на този паркет ще бъде в състояние да се движи поради задължителната празнина от 10 милиметра по стените. Преди да залепите лепилото, само гнездата се смазват и след това излишното лепило се отстранява незабавно. Трябва да се обърне внимание на дейността с палеца и да се изчисли правилно силата на удара - не можете да прекалявате, в противен случай целият подреден ред ще се промени.

Ако решите да направите сами хубав паркет, трябва да е чист, няма нужда да се бърза, тъй като това ще зависи от резултатите от работата, извършена. Ако сте направили всичко правилно, а след това няма никакво съмнение, че паркета като произведение на изкуството, за дълго време ще декорирате дома си.

Е, ако искате да купите защитни ролети в Киев - посетете belbud-plast.com. Само там ще намерите качествени ролетни щори за прозорци на достъпни цени и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Персийски килими на съвременния пазарПерсийски килими на съвременния пазар
Паркет или Евро-килимПаркет или Евро-килим
Как да ремонтирате паркета самостоятелноКак да ремонтирате паркета самостоятелно
Как да изберем подово покритие?Как да изберем подово покритие?
Най-добрата декорация на къщата ви е изкуството паркетНай-добрата декорация на къщата ви е изкуството паркет
Какъв вид настилка да избера за детска стая?Какъв вид настилка да избера за детска стая?
Перфектният под за вашия домПерфектният под за вашия дом
Как да изберем паркет за вашия домКак да изберем паркет за вашия дом
Ремонт на паркетРемонт на паркет
» » Паркет настилка
© 2021 BggeHat.com