Как да изберем подово покритие?

Как да изберем подово покритие?

Често, когато извършвате големи ремонти в къща или апартамент, много собственици решават да променят напълно подовата настилка във всички помещения. Асортиментът от подови покрития днес е достатъчно широк и всеки може да избере за себе си подходящия вариант според финансовите възможности. Но трябва да изберете така, че капакът да е подходящ за типа стая. Например, никой няма да постави керамични плочки в спалнята, точно както в банята - да скъп паркет. Подът покритие трябва да съответства на типа стая, в противен случай няма да продължи дълго.

Най-идеалният вариант за банята е керамичните плочки и досега никой не е измислил нещо по-подходящо. Тя перфектно се справя с механични натоварвания, е устойчива на влага и чести температурни колебания. Хората, които са по-добре, могат да завършат подовете в банята с мрамор или гранит, защото удоволствието не е евтино.

Кухня също най-подходяща подова настилка е теракот. Много от тях не го харесват, защото в студа, че е заради студената повърхност е неудобно и причинява дискомфорт, дори и да ходи на пръсти. Но този проблем вече е решен лесно, ако инсталирате подово отопление. Те не консумират много електроенергия и осигуряване на топла повърхност на подовата настилка, както и да допринесе за по-нататъшно отопление на къщата. Също така в кухни и антрета наскоро инсталирана етажа комбинирани, когато работната зона в кухнята и района в близост до входната врата - в залата, слезте с керамични плочки, а останалата част от линолеум или ламинат. Между другото линолеум също е добре пригоден за пода в коридора и в кухнята.



За жилищни помещения можете да използвате материали, които са сравнително евтини, например ламинат или линолеум, както и скъпи естествени подови настилки, като паркет и коркови дъски. Повечето хора в средната класа предпочитат само ламинат, защото са сравнително евтини, непретенциозни, имат широка гама и дълголетие, ако се използват спретнато.

Линолеум по някаква причина, мнозина дори не обмислят, защото всички са свикнали с моделите на линолеум, освободени през съветския период. Модерни модели на това покритие са много по-силни, по-надеждни и дават много възможности за създаване на истински шедьоври на повърхността на пода благодарение на използването на различни цветове и текстури от материала.

Ако се интересувате от Москва добре - отидете на kolca-kolodca.ru. Само там има най-добрите специалисти в изграждането и подреждането на кладенеца в столицата за скромна такса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да се има предвид при избора на керамични плочки в банятаКакво да се има предвид при избора на керамични плочки в банята
От какво да направи подове в апартамента правилният избор на подови настилки и замазкиОт какво да направи подове в апартамента правилният избор на подови настилки и замазки
Кой етаж е най-добре да постави в гаража и на балконаКой етаж е най-добре да постави в гаража и на балкона
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Характеристики на избор на подови настилкиХарактеристики на избор на подови настилки
Използвайте при строителството на керамични плочкиИзползвайте при строителството на керамични плочки
Керамични керемиди предимства на използванетоКерамични керемиди предимства на използването
Баня и материали за нейната декорацияБаня и материали за нейната декорация
Какъв вид настилка да избера за детска стая?Какъв вид настилка да избера за детска стая?
Какъв вид подова настилка трябва да избера?Какъв вид подова настилка трябва да избера?
» » Как да изберем подово покритие?
© 2021 BggeHat.com