Как да поставите керамични плочки?

Как да поставите керамични плочки?Днес е известен широк избор от подови настилки. Но на всички от тях най-трайни и трайни са керамични плочки и естествен камък. Благодарение на големия избор на цвят и шарка, можете да изберете керамични плочки по ваш вкус.

Технологията на полагане на керамични плочки включва подготвителна работа. Преди да започнете да слагате подовата настилка, трябва да имате предвид някои точки:

  1. Керемида значително повишава нивото на пода, тъй като е необходимо да се повиши цокълът се събужда, podtesat долната врата, а разстоянието между керамично покритие и фурнировани настилка трябва да се направи снимки и други декоративни профил (метал или дърво).
  2. Подовите настилки са керамични плочки или естествен камък е достатъчно издръжлив, на тази основа, не трябва да се положи плочки первази мебелите, тъй като с течение на времето ситуацията в стаята може да се промени. Единственото изключение може да бъде постоянно монтирано оборудване. Преди да полагате тази подова настилка, основата под нея трябва да е здрава и равна, бетонната замазка е перфектна. Можете да поставите плочките на пода на дъските, но в този случай всички паркетни дъски не трябва да бъдат подвижни. Преди полагане на плочки дъска паркет дъска дебели шперплат листове.
  3. Уверете се, че подът е точно хоризонтален, при най-малък градиент, нагласете го с лепило за плочки. Тази операция може да бъде улеснена чрез използване на нивелиращи смеси.
  4. Вътрешните врати се отстраняват. Поради повдигнатото ниво на пода, може да се наложи да ги подадете.
  5. Във входната врата е необходимо да се залепи бара, тя се събужда, за да служи като опора при полагане на керамични плочки.
  6. Ако стаята, в която е направен подът с плочки, излиза в двора, то може да бъде направено по същия начин.
  7. Плочите са изработени от камък, са изработени от вътрешни и външни ъгли.
  8. Порестата повърхност от примесите на неполирани дъски ще защити специалния състав, а блясъкът ще осигури блясък.
  9. Остъклените и матовите керамични плочки се съчетават перфектно в една стая.
  10. Обичайното монофонично покритие изглежда впечатляващо, но ако стаята е голяма, изглежда скучно.


Ако стаята е дълга и тясна, препоръчваме да поставите керамичната плочка диагонално под ъгъл от 45 градуса. По този начин стаята визуално става все по-широка.

Е, за да инсталирате наклона на плъзгащата система - посетете сайта bissectrisa.ru. Само там ще намерите всичко за монтиране на прозорци и врати без проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Избор на керамични плочкиИзбор на керамични плочки
Как да изберем подово покритие?Как да изберем подово покритие?
Как да изберем керамични плочкиКак да изберем керамични плочки
Подове от керамични плочкиПодове от керамични плочки
Керамични плочкиКерамични плочки
Как правилно да поставите керамични плочки и керемидиКак правилно да поставите керамични плочки и керемиди
Керамични плочки Характеристики и характеристикиКерамични плочки Характеристики и характеристики
Керамични плочки или метални нюанси по изборКерамични плочки или метални нюанси по избор
» » Как да поставите керамични плочки?
© 2021 BggeHat.com