Какъв вид подова настилка трябва да избера?

Какъв вид подова настилка трябва да избера?

По време на големи ремонти в къщата, офиса или апартамента много собственици решават едновременно и променят подовата настилка. Все пак, да се избере една от тези разнообразни подови настилки, които се предлагат в строителните магазини, е доста сложна, ако не знаеш какви предимства и недостатъци притежава този или онзи материал.

  • Най-скъпият и елитен е паркетът. Само ние не говорим за класически парче парче, на което всички са свикнали, но за много други от своя вид, които се появяват сравнително напоследък. Ако парите за скъпи модели не са достатъчни, можете да инсталирате панелен паркет. Това е сравнително евтино и можете да го инсталирате сами, ако искате, за спасяване, можете да го направите сами. Ако с финанси няма проблеми, по-добре е да обърнете очите си към такива неща като: масивен паркет или мозаечен паркет. Тези покрития са изработени от скъпо дърво, имат привлекателен външен вид и ще продължат сто години, ако се грижите за тях. В допълнение, с времето, ако повърхността е повредена, тя може да бъде циклизирана и лакирана, т.е. да я поднови напълно.
  • Ламинат - най-идеалният вариант за средната класа. Това не е толкова скъпо, но изглежда страхотно, а някои от видовете му могат лесно да бъдат объркани с паркета, ако не погледнете внимателно. Самият материал е направен от компресирани дървесни стърготини, така че не може да се похвали със същите свойства като масивно дърво. Това обаче не показва ниско качество на материала. Ламинатът е подходящ за жилищни райони, където няма опасност от проливане на вода на пода и където няма обувки в спалните: спалня, хол, детска стая, зала.
  • Линолеум също няма да изчезне от пазара. Напротив, производителите полагат всички усилия да подобрят качеството на модерното покритие. Той е станал по-устойчив на механично натоварване, включително и на фини фиби, не избледнява и не променя цвета си поради влага. Също така има и бурен линолеум. Парчетата във форма и размер са подобни на парчета ламинат. На задната страна има лепилна основа със защитен филм. Филмът се отлепва и линолеумът е залепен на пода. Ако част от линолеума е видимо повредена, за да го фиксирате, не е необходимо да изваждате цяла ролка от пода. Достатъчно е да извадите повреденото парче или парчета от пода и да ги замените с нови. Това е много удобно.


Е, купете висококачествени търговски линолеум ще ви помогне да site newkover.ru. Там ще откриете най-добрия линолеум с бърза доставка в Екатеринбург.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем паркет за домашни съвети и полезни съветиКак да изберем паркет за домашни съвети и полезни съвети
Полагане на паркет парчеПолагане на паркет парче
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Паркет и описаниеПаркет и описание
Паркет или Евро-килимПаркет или Евро-килим
Паркет за къщатаПаркет за къщата
Как да изберем подово покритие?Как да изберем подово покритие?
ПаркетПаркет
» » Какъв вид подова настилка трябва да избера?
© 2021 BggeHat.com