Характеристики на избор на подови настилки

Във всеки интериор важното място е заета от пода, в края на краищата в много дефинира външния вид и комфорта на помещението. Във всяка къща, според предназначението, всички помещения могат да бъдат разделени на зони за отдих, както и през и работни зони.

За места, които обикновено се наричат ​​работници, разбира се, включват кухня, баня и тоалетна. Тук функционалността на пода и лекотата на почистване и поддръжка са важни.

За кухнята може да се побере ламинат, който има благородство на дърво, но по-издръжлив. Лесно се почиства и подовото покритие на такова покритие не изисква много усилия и най-важното е, че ще струва доста евтино. Разнообразието от цветове и текстури на ламинатните панели тук https://linolium-kovrolin.ru/linoleum-moskva ще ви позволи да изберете правилната комбинация за всеки вкус и стил.

Когато избирате нов етаж в банята, трябва да разгледате някои от характеристиките на тази стая. Не забравяйте, че често има много влажен, така че една от най-добрите опции е керамични или обработени коркови плочки, както и водоустойчив килим. Няма да е излишно да инсталирате система от електрически или водно отопляем под, който ще осигури комфорт и сухота на помещението.



Площта за отдих може да включва спални, дневни и трапезарии. Елегантността на тези ъгли може да даде паркет, както под формата на плочи, така и при изпълнение на паркет. Първият вариант е много скъп, паркетна дъска е доста достъпна и не е по-ниска от качествения паркет. Изборът на цвят ще ви позволи да направите правилния акцент, защото светлите тонове на бреза създават усещане за свежест и увеличават пространството, а тъмният дъб е елегантен и аристократичен.

Но килимите на хола не са подходящи, защото бързо избледняват и губят текстура на места, където най-често обитават обитателите на къщата. Малко вероятно е някой да иска да развали погледа на мястото, където получавам гости с толкова износено покритие. Но в спалня килим може да бъде съвсем подходящо. Той създава уют, дава топлина на пода и е много приятно да ходи бос на него. Модерните килими са много разнообразни по отношение на материални характеристики и текстура, както и цвят и приложни орнаменти. В допълнение, можете да изберете подходяща дължина купчина, в спалнята, например, дълга купчина ще бъде много удобен, въпреки че, това покритие е малко по-трудно да се чисти. Избирайки спокоен цвят, можете да добавите допълнителен комфорт в спалнята си.

Такова меко покритие ще бъде най-добрият избор за детската стая, ако бебето е все още много малко, защото по-голямата част от времето той играе и пълзи на пода. Но за по-големи деца е по-добре да изберете нещо по-трайно, трайно и лесно да се чисти. Отново, всички тези изисквания са изпълнени от паркет. Освен това при избора на подови настилки за деца трябва да се обърне специално внимание на екологичността на материала, тъй като качеството му оказва влияние върху здравето на детето.

проходните области, които включват в коридори, стълбища и коридор, най-доброто решение е използването на дълготрайни покрития, които могат да издържат на стреса и замърсяването, както и лесно да се почисти. Тук изборът е огромен, годни и керамични плочки и винилови настилки и ламиниран паркет, както и някои видове модулни килим. Основното, че подът не се плъзгаше, беше безопасно и красиво.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избираме линолеум за кухнятаИзбираме линолеум за кухнята
Кои подове в кухнята са по-добриКои подове в кухнята са по-добри
Какво представляват подовите настилкиКакво представляват подовите настилки
Кухня в английски стилКухня в английски стил
Какво трябва да бъде модерната кухняКакво трябва да бъде модерната кухня
Престилката за кухнята е различнаПрестилката за кухнята е различна
Какъв трябва да бъде пода в кухнята?Какъв трябва да бъде пода в кухнята?
Престилка за кухня от пластмасаПрестилка за кухня от пластмаса
За кои материали е текстурата на плочкитеЗа кои материали е текстурата на плочките
Избор на подови настилкиИзбор на подови настилки
» » Характеристики на избор на подови настилки
© 2021 BggeHat.com