Инструменти за плетене на паркет в къщи

инструменти за дозиране на паркетКъм днешна дата има 2 основни метода за кодиране на паркет - автоматична и ръчна. Разбира се, най-евтиният първи на сили и време, но по-скъпо, освен да я държи у дома си е трудно, че е необходимо да има специално оборудване - Извличане машина.

Всеки е на разположение ръчен метод, затова е необходимо да разполагате само с цикъл. Цикълът е правоъгълник, изработен от метал с остър режещ ръб, и заточването му се осъществява под прав ъгъл. Извършва се на повърхността на паркет или всяка друга дървесина, която трябва да бъде обработена. След като е затъпена, трябва да я изострите отново. Това може да се направи и у дома.

За тази цел ще трябва смилане колело или бар, където може да се полира скосеният ръб на частта на рязане (фаска), след което цикълът се обърнат плосък от друга страна, това устройство на устройството за заточване с кръгови движения. Тъй като цикълът е с малки размери, е удобно да се извършва на малки повърхности, ъгли и области, да се полират отделни барове и паркетни ленти. Разбира се, ако се занимавате с огромни пространства, покрити с паркет, по-добре е да използвате циклонна машина, защото е по-малко трудоемка.



Ако партидата на паркета е необходима само в някои райони, възможно е да се откаже от стандартния цикъл. За да направите това, той се поема с двете ръце (въпреки малките размери), с палец към вас, леко да се държи под наклона и да се движи по посока на влакната. Цикъл е идеален за масивно дърво, ПДЧ и тук, че е твърде тъп бързо, така че циклене на паркет този инструмент у дома е необходим, тъй като тя може да се използва не само по време на първоначалната инсталация на паркет, но в бъдеще за нейното възстановяване.

Обработката на паркета ръчно се състои от няколко етапа. В допълнение към колоезденето, често се използва шкурка с различни размери на зърното. Това обаче зависи до голяма степен от професионализма и навиците на капитана, тъй като някои от тях предпочитат да използват само един цикъл. В същото време други интелигентно съчетават няколко инструмента и инструменти. Въпреки това е трудно да се използва само циклон, особено за начинаещия. Ето защо първата голяма хартия се използва за отстраняване на грубите недостатъци и недостатъци, а след това и средната и само в крайната част на финото зърно. Cyclay също премахва грубите неравности по повърхността на паркета, издърпвайки дървените влакна и дори малката грапавост, ако е добре заточена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Заточваме тренировката у дома, ъгъла на заточване и други нюансиЗаточваме тренировката у дома, ъгъла на заточване и други нюанси
Рязане на порцеланови камъни у дома и как се извършваРязане на порцеланови камъни у дома и как се извършва
Как да изостря веригата на верижната верига у дома, от която се нуждаете?Как да изостря веригата на верижната верига у дома, от която се нуждаете?
За да направите бормашините остър как да направите машина за шлайфане за собствените си ръцеЗа да направите бормашините остър как да направите машина за шлайфане за собствените си ръце
Как да изберем паркет за домашни съвети и полезни съветиКак да изберем паркет за домашни съвети и полезни съвети
Устройството за правилно заточване на верижни верижни триониУстройството за правилно заточване на верижни верижни триони
Специални машиниСпециални машини
Какъв е цикълът на секса?Какъв е цикълът на секса?
Ръчен фрезер за домашен занаятчияРъчен фрезер за домашен занаятчия
Колоездене паркет собствени ръцеКолоездене паркет собствени ръце
» » Инструменти за плетене на паркет в къщи
© 2021 BggeHat.com