Колоездене паркет собствени ръце

Tsiklovka паркет със собствените си ръце да донесе много трудности като мръсотия, лошо качество на смилане, големи празнини между паркетни дъски, както и голям брой от загубеното време. Понякога дори не трябва да започвате да циркулирате себе си, защото очакваният резултат може да не се получи.

Преди да започнете, трябва само да решите сами дали трябва да започнете да правите всичко сами. По-добре е да се направи смяна на паркета, ако той има много лош външен вид, голям през процепа, нали толкова гъст, тъй като той е бил преди, и трябва да се изстърже няколко пъти. Преди да го замените, трябва да се консултирате с добър специалист в този отрасъл. Когато все пак избра tsiklevaniya паркет, е необходимо да се премахне цокли и старателно проверява за нокти в пода, които стърчат, тъй като повреди шлайфмашина колан.

За ухапване на пода е необходимо преживяването на такива роботи. Ако няма такъв, тогава си струва да се обърнете към специалистите. Ето добър пример за такива услуги. На сайта vip-ciklevka.ru можете да намерите по-подробна информация за сексуалния цикъл в Москва.

Не е много гладка паркет трудно да се приведе в съответствие с външен дефект, тъй като тя може да бъде напълно изтрит, но можете да направите дръм машина, тя може качествено да премахнете слой лак да изравни неравностите.

Паркетът е полиран на няколко етапа:



- с дълбоко смилане на повърхността и отстраняване на стария лак;
- при следващите се премахват всички следи от предишното смилане;
- последното - завършване на три-дискова машина за шлайфане.

Специална ъглова машина се грижи за акумулаторите и всички ъгли.

Ще бъде много добро, ако мелницата е оборудвана с прахоуловител, в противен случай прахът ще бъде на всичко. Добрият краен резултат за много кратко време ще осигури наличието на професионална шлайфмашина.

Можете да поставите драскотините, образувани след шлайфането, но след това ще трябва да полирате отново пода. Това се прави със специална замазка. Не е трудно да се избере по цвят. Преди да се приложи, е необходимо пастата да се смеси добре и равномерно да се нанесе върху нея с шпатула с равномерен слой върху цялата повърхност на пода. Изсъхва в около 35 минути - продължителността на времето зависи от влажността в помещението и от вида на шпаклата. След това цялата повърхност се прекарва през шлайфмашината и се вакуумира така, че никъде да не се оставя замазка.

Завършването на цялата работа е за покриване на пода с лак. Нанесете го само когато всички первази са инсталирани и завършването е завършено напълно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние правим циклона на пода от паркет без мръсотия и прахНие правим циклона на пода от паркет без мръсотия и прах
Два прости начина за инсталиране на паркет дъскаДва прости начина за инсталиране на паркет дъска
Полагане на паркет парчеПолагане на паркет парче
Избелването е нов начин за възстановяване на паркетаИзбелването е нов начин за възстановяване на паркета
Паркет и описаниеПаркет и описание
Паркет или Евро-килимПаркет или Евро-килим
Как да ремонтирате паркета самостоятелноКак да ремонтирате паркета самостоятелно
Паркет за къщатаПаркет за къщата
ПаркетПаркет
Подготвителни работи преди полагане на мозаечен паркетПодготвителни работи преди полагане на мозаечен паркет
» » Колоездене паркет собствени ръце
© 2021 BggeHat.com