Подготвителни работи преди полагане на мозаечен паркет

Мозайката паркет, или по-скоро, си полагане, като полагането на паркет, не е толкова сложно в своята структура. Особено внимание при полагането на мозаечния паркет се дава на началния етап на ремонта - грубият под. Ако основната повърхност се окаже неравномерна, може да има проблеми като разклащане на дъски. Основата за паркет трябва да е суха, равна и равна.

 Депресиите и издиганията се елиминират - първият се запълва, а вторият - се изрязва или отстранява с шмиргел. Равнината на пода се проверява с помощта на ниво по целия периметър. Ако подът е дървен, schosyvaniem предните са повишения, пирони стърчащи от дъски, чук или удар чук, така че да се предотврати шмиргел кърпа порив. Мастика за изравняване на повърхностите запълва кухините на пода.

 Бетонният под изисква много усилия. Кухините се изравняват със специална мастика със шпатула и мистрия, високи площи се отстраняват от длето, чук или пикапче.

 Лепила за паркет, дъски, талпи, ламиниран паркет ленти са положени на пода, направен от бетон, с или без подплата, но и за другите покрития, необходими шперплат отпадъци, обслужващи от своя страна и звук Топлоизолационни покритие.



 От бара измервателни 4 см от 4 Trellis субстрат за шперплат, залепена към дъното на неговата конструкция лепило, след това работи крепежни анкерни болтове, за които дупка тренировка се пробиват с диамант тренировка. Гнездата между баровете се запълват с полистирол с дебелина, равна на баровете. На пяна пластмаса залепени шперплат облицовка и прикован към барове, поддържане на разстояние от 15 см.

 Решетката се изработва по следния начин. Затваряйте пода с полимерен филм. На нея по дължината на стените на дължината на стайна посочени дълги пръти, предвидени паралелни ленти със същия размер, на разстояние една от друга на 40 см. Горната част на лепило барове мазилка и е обърнат за допълнително прилепващо. Отделно, подгответе трупи с дължина 40 см и ги поставете перпендикулярно дълги. Залепете ги на разстояние от 120 см.

 В готови блокове и бетонна основа на разстояние 30 cm се пробиват отвори за закрепване с анкерни болтове. На дървения под мозаечен паркет, поставен без отпадъци, но подготовката на пода се извършва чрез почистване от боя и полиране. След завършване на подготвителната работа се полага мозаечен паркет.

Е, за да си купите добър ламинат - посетете сайта nevskiy-parket.ru. Само там ще намерите висококачествен ламинат на изгодна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Два прости начина за инсталиране на паркет дъскаДва прости начина за инсталиране на паркет дъска
Полагане на паркет парчеПолагане на паркет парче
Паркет и описаниеПаркет и описание
Полагане на масивна дъска върху бетонни плочиПолагане на масивна дъска върху бетонни плочи
Как да ремонтирате паркета самостоятелноКак да ремонтирате паркета самостоятелно
Колоездене паркет собствени ръцеКолоездене паркет собствени ръце
Качествен ламиниран паркет на дървения подКачествен ламиниран паркет на дървения под
Най-добрата декорация на къщата ви е изкуството паркетНай-добрата декорация на къщата ви е изкуството паркет
ПаркетПаркет
Паркет настилкаПаркет настилка
» » Подготвителни работи преди полагане на мозаечен паркет
© 2021 BggeHat.com