Масивен дъбов паркет

Масивен дъбов паркет

Линолеумът, бетонът и плочките не могат да се конкурират с паркета, защото това покритие има предимства и специална красота.

Дъбовата дървесина може да се нарече гъста, тя е по-голяма от тази на американски орех. Дъбовият паркет е подходящ за помещения с голям трафик, а ореховият паркет е нежелан за използване в дневни и помещения с висок трафик.

Въпреки това, при използването на дъбов паркет има нюанси, защото, въпреки изсушеното състояние, дървото продължава да "живее". През зимата и лятото дъбова дървесина може да се надуе или се свива, така че преди покупка паркет дъб и да го използвате по време на строителството или ремонта на къщи трябва да предоставят начини за поддържане на влажността и температурата условия, защото ако те не отговарят, на пода може да се пререже.

Режимите на влажност и температура могат да се контролират с въздушни овлажнители и захранващи и изпускателни канали.

Производителите препоръчват да се използва паркет масив от дъб с широчина не повече от 150 мм, тъй като дървото запазва вътрешни напрежения, които могат да повлияят на геометрията на паркета. Независимо от това естествената красота на дървото се разкрива по-пълно, когато се използват широки паркетни дъски.



Италианските производители са разработили инженерния дизайн на дъската в края на 90-те, което се възприема като най-добрият паркет, който е създаден. Създаден е от три слоя масивно лепило.

В инженерния дизайн дъбовите дъски за горния и долния слой използват дъбова дървесина, а за средния слой - австрийски смърч. Поради това геометрията на пода не се променя през лятото или зимата.

В допълнение, чрез използването на инженерното проектиране борда не е необходимо да се контролира влажността и температурата условия в една стая с дъбов паркет, защото тези структури може да се използва за загряване на вода пода и ширината им може да бъде до 300 mm, следователно избран красота от дърво се разкрива.

В страните от постсъветското пространство инженерните конструкции на борда се появиха много по-късно, отколкото в европейските страни. Въпреки това строителите успяха бързо да преценят красотата, практичността и удобството на тяхното приложение.

Е, можете да си купите решетка на прозорците евтино в Balashikha, като посетите сайта. Само там ще намерите надеждни метални конструкции на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Избелването е нов начин за възстановяване на паркетаИзбелването е нов начин за възстановяване на паркета
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Паркет и описаниеПаркет и описание
Паркет за къщатаПаркет за къщата
Дъбов блок паркетДъбов блок паркет
ПаркетПаркет
Подготвителни работи преди полагане на мозаечен паркетПодготвителни работи преди полагане на мозаечен паркет
Как да изберем паркет за вашия домКак да изберем паркет за вашия дом
Ремонт на паркетРемонт на паркет
» » Масивен дъбов паркет
© 2021 BggeHat.com