3 D опции опции за опъване на тавани



Днес всеки, който поне е известен с филмовата индустрия, вече е свикнал с тези специални ефекти, които могат да се видят там. Но малко хора знаят, че тези ефекти и дори в обемна версия могат да бъдат в стаята ви.
удължи тавана вълна
Да, през последните години все повече и повече популярност придобива насипни дизайни, които са предназначени да украсят къщата ви и да я направят по-оригинален. И този метод на декорация се прилага за всяка равнина - настилка, стени и таван. Можете да почувствате истинска наслада като правите това у дома си. Най-търсените са насипни структури по таваните. Но как се създават и монтират 3-кратно тавани? Кои опции за дизайн са най-популярни днес? Нека разгледаме тези въпроси по-подробно.

3 д окачени тавани: създаване

Много хора, които познават компютърните игри, са запознати с концепцията за 3D. Самоизразяването 3D означава сондаж. Всичко, което виждаме със собствените си очи, възприемаме в триизмерно измерение. Но има и 2D обекти - това са обекти или изображения, изпълнени в равнина. Например таванното боядисване е един от типовете 2D дизайн. Създаване на ефекта на силата на звука може да бъде по различни начини: чрез многостепенни тавани или триизмерни изображения. Ще разгледаме втория вариант.
удължителен таван 3d
Има няколко етапа на създаване на 3D изображение за тавана:
  1. Симулация. Всичко започва с модела на проекта в програми за създаване на 3D изображения. На този етап експертите съчетават различни структурни елементи помежду си, избират цветове за тях и синхронизират пропорциите. Благодарение на това всеки детайл от бъдещото изображение се обмисля и се комбинира с другите. Също така имате възможност да видите вече завършен дизайн на вашия компютър. Такава работа обикновено се извършва от лица на свободна практика, които имат опит в тази област на работа.
  2. Прехвърляне на 3D изображение в реалност. С помощта на специален принтер и специален софтуер можете да приложите вече моделираното изображение към таваните. Няма значение колко нива се състоят от тях, тъй като тези параметри могат да бъдат персонализирани. Субектите на изображенията могат да бъдат много разнообразни. Всичко зависи от желанията на клиента. Много хора обичат да имат звездно небе над главите си, пейзажи, разширени копия на цветя или други елементи от природата. Някои решиха да направят на тавана огромна снимка на любим човек, семейство или приятели, така че връзката с тях да стане по-силна и по-силна. Прилагайки изображението върху разтегателния таван 3d, можете да изберете неговия размер и пропорции. Той може да заема цялото пространство в горната половина на стаята или може да е в малка площ. Стилно комбинирайки различни рисунки, можете да разделите една и съща стая на няколко функционални зони.
стречинг таван 3d създаване
  • Монтаж на 3D-дизайн. Последната стъпка е най-отговорната и най-интересната. Въпреки че не може да се определи нищо специално за инсталацията, има няколко точки, които трябва да бъдат отбелязани. Например, когато създавате рамка с профил, се използват специални разделители под формата на триизмерни лица. Същият покривен таван от трикотажен плат се закрепва с фиксиращ шнур и багет.
  • Обемните тавани могат да се състоят или от непрекъсната безшевна плат или малки парчета, които са закрепени заедно. В зависимост от вида стая и планирания дизайн, тези параметри 3d тавани може да варира.
    Много е важно да обърнете внимание на височината на стаята си. В случай, че имате ниски тавани в апартамента си, е малко вероятно да се поберат 3D изображения, защото те изискват значителен ръст на височина. И дизайна на самата стая няма да изглежда по-добре, но може да стане много по-лошо поради много ниските тавани.
    Stretch таван 3D, пример за видео:

    3D опции за таван

    Благодарение на широките възможности на съвременната технология, ние можем да изберем почти всяка форма на строителство. Компютърните програми сами ще правят сложни математически изчисления, докато ние можем да измислим само красиви комбинации от елементи на изображението, промяна на тяхното разположение, наклон и форма.
    удължител таван 3d предимства
    Има класически форми, които винаги изглеждаха красиви и стилни. Ние ще говорим за тях точно сега. Най-често срещаните са структури под формата на конус, арка и опъвам таван вълна. Комбинирайте с дизайна на стаята, те ще бъдат като в случай на използване на самостоятелни цветове, а в случай на избор на цветова схема за околните обекти.
    Затова нека разгледаме споменатите конструкции:
    • Конструкция под формата на конус. Тази техника може би е един от най-ефективните начини за декориране на приспособленията. Вътре в капките, тоест в обърнатите конуси, светлинните източници ще осветяват пространството. Също така е възможно да се поставят колони под тези конструкции, които да ги поддържат така, както са били. Интересно е, че формите, които завършват в правоъгълна или кръгла равнина, ще се считат за конични.
    • Арх. Лесно е да го направите, като използвате прости материали. Арките могат да се намерят в много домове, тъй като този дизайн стана популярен не само преди едно десетилетие. Ако свържете арки в стаята, ще получите таван под формата на купол.
    stretch таван 3d пример
  • Удължете вълната на тавана. Този начин на декориране на тавана може да се нарече един от най-красивите, грандиозно и възхитително. Естествените криви на вълните по тавана могат да създадат уникална атмосфера на спокойствие в къщата. Гланцовото покритие и правилното осветление ще дадат на помещението жизненост и мобилност. Въпреки че предимствата могат да се говорят от дълго време, такива методи са трудни за изпълнение и ще ви струват значителна сума. Но ефектът си заслужава, и след като сте гледали няколко красиви снимки на опъвам таван, вълната може да завладее сърцето ви още повече.
  • Други 3D дизайни. Ясно маркираните преходи от един елемент в друг са преходите между нивата в многопластовите опънати тавани. Да, макар че те могат да бъдат издавани по различни начини, многопластовите опънати тавани остават най-простите в изпълнението при относително ниска цена.
  • разтегателен таван 3d плюсове
    Компетентно с използване на източници на светлина, ще направите своя обем таван още по-впечатляващ и уникален. Това е таванът, който може да направи вашата стая специална и различна от останалите. Ето защо, вземете дизайна си на сериозно, за да се радвате по-късно на плодовете на труда му в продължение на много години.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Характеристики и типове на таванитеХарактеристики и типове на таваните
    3D окачени тавани - изключително3D окачени тавани - изключително
    Стъклен окачен таван - естетичен и привлекателенСтъклен окачен таван - естетичен и привлекателен
    Как да изберем таван в залатаКак да изберем таван в залата
    Комбинирани опънати тавани в залата възможни опцииКомбинирани опънати тавани в залата възможни опции
    Как да изберем екологични опънати таваниКак да изберем екологични опънати тавани
    Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
    Окачени касетни таваниОкачени касетни тавани
    Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
    От това, което можете да направите таван устройство опцииОт това, което можете да направите таван устройство опции
    » » 3 D опции опции за опъване на тавани
    © 2021 BggeHat.com