Изберете насипно ниво в 3-тия етаж

Какво е 3d етаж

Започвайки обновяването на апартамента, много хора искат да го направят и да се съсредоточат върху нови материали, както и изключителни елементи на дизайна. За да донесе жарче на вътрешността на стаята ще помогне иновативен декор - 3d етаж. По-рано, полимерни обемни подове бяха инсталирани в престижни ресторанти, търговски зали и нощни клубове. Днес те са успешно оборудвани със селски къщи и апартаменти в високи сгради.

Каква е по-голямата част от секса?

Самонивелираща настилка

3D подови настилки

Обемна 3D етаж е с висока производителност и стреля възможности изпълнение на дизайнерски идеи за живота и създава илюзията за дълбочина самолет. Благодарение на системата за полимерна настилка може да се види на базата на сексуална ярко розово, топло сърф, арктическите ледове плаващ в морето делфини, пиратски карти и други.

Декоративните самонивелиращи се подове от 3d формат изглеждат идеално в хола, банята или всяка друга стая. Отличните характеристики показаха 3 етаж в банята.

Новите технологии позволяват да се получат необичайно красиви покрития, като се използват всички цветове на дъгата при работа. Тези модерни подове се характеризират с отлични характеристики на надеждност, дълготрайност, устойчивост на абразия, температурни разлики и механични влияния. Те запазват своята жалба до 40 години работа.

Видове полимерни подове

В зависимост от използваните материали, 3d етажът е разделен:

  1. върху епокси;
  2. цимент и акрил;
  3. метил метакрил.

Модерният 3d етаж е изработен по технология, подобна на производството на традиционни покрития за пълнене. Иновативен акцент е предварителният дизайн от дизайнерите на компютър, изготвен върху лист или винилов филм, на предварително подготвена основа. Такива технологии оцветяват идеите за дизайн и са предназначени за публичен ефект.

Има много опции за проектиране на 3d етажи. Снимките могат да се видят в интернет. Новите технологии предлагат два основни типа покритие - еднокомпонентен и двукомпонентен. Нека разгледаме всеки от тях отделно.



Еднокомпонентни етажи

Обемното еднокомпонентно покритие в 3d формат е тънкослойна повърхност, създавайки основа за последващо покритие.

Оборудван е с еднокомпонентен 3D етаж с използване на специални водоразтворими смеси или готов полиуретанов разтвор съгласно следната технология:

  • Първо, подът се почиства и изравнява до абсолютно сухо и чисто състояние. В същото време, пукнатини в пода се запълват с уплътнител, а за да се завърши подготовката на основата, повърхността му се грундира с полимер.
  • Работата, свързана с използването на полимерни съединения и материали, трябва да се извършва в съответствие с изискванията за безопасност в специални очила и памучни ръкавици.
  • След това сухата смес се разрежда с вода съгласно инструкциите за употреба и тънък слой от готовия състав се нанася върху предварително приготвената повърхност.
  • Следващата стъпка включва изравняване на полимерната смес с конструктивна чистачка. За изтласкване на въздушни мехурчета, които са били вкарани в състава по време на смесването, се използва ивична строителна ролка. Времето за сушене на еднослойно покритие е 6 часа.

Двукомпонентни етажи

Самонивелиращ се 3D подови настилки

3D подовите настилки са най-идеалните настилки

Двукомпонентен 3D подът ви позволява да създавате красиви декоративни покрития върху повърхността, като използвате два компонента - епоксидни и втвърдители. За да се увеличи дебелината на слоя и да се увеличат характеристиките на якост, към епоксидната смола се прибавя фина фракция от кварцов пясък. Специалните декоративни свойства на повърхността са дадени със специални цветни добавки.

Монтаж на 3d етажи

За да направите това, трябва да извършите няколко операции:

  • На полимерно грундирания и подготвен субстрат лепирайте плат или винилов филм със схема или изображение.
  • Ако снимката е приложена към хартия, а не към филма, трябва да се провери за съвместимост със състава на полимера.
  • Смесва се в определено количество епоксидни и втвърдители, докато се изгладят.
  • Равномерният слой с помощта на чистачка разпръсква крайния безцветен епоксиден състав върху повърхността на чертежа.
  • Третият слой на триизмерния под е изпълнен с лъскаво или лаково покритие, което му дава сила и изчерпателност. Крайният слой изсъхва за 5-6 дни.
  • Вместо хартията за триизмерно отпечатване, подът може да има специфична релефна текстура с монтирани камъни, монети или екзотични черупки.

Къде се използва такъв под?

Дизайнерски 3D подове

Подът с 3D модел

Обемно насипно де три етажа включват основен слой на триизмерно изображение, крайното покритие като тънък слой от прозрачен смола и последната обработка слой от лак, което им дава уникален и отразяване на светлината. Те са направени от безпроблемна технология, създават дълбока илюзия и триизмерен образ. Тези подове могат да бъдат оборудвани с система "топъл под".

Основните препоръки за устройството се фокусират върху факта, че подът за пълнене:

  • Инсталирана е в банята и коридора, кухнята и всекидневната. В хола и спалнята не се препоръчва подреждането на такива подове.
  • Фигурата, разположена по дългата стена на стаята, подобрява ефекта от триизмерното възприятие на изображението:
  • За детски игрални зали има огромен избор от забавни рисунки в ярки цветове. Предложените снимки ще ви помогнат да изберете опцията, която ви харесва.
  • Баните и басейните са оборудвани с елементи от морски или тропически дизайн.
  • В офисите на фирмите се представя като светло и цветно лого.
  • В развлекателните заведения е за предпочитане да ги украсявате с контрастни модели с искри и вградени светодиоди.

заключение

"Живи" снимки 3d етаж печели популярност в частни и търговски строителство. Модерното новаторско покритие, произведено от най-новите технологии, лесно замества и надминава другите. Неговата висока цена и сложна инсталация се изплащат с издръжливост и оригиналност, отлична производителност и изключителен външен вид. 3d етаж е устойчив на влага, хигиеничен, практичен и екологичен. Инсталирайки го в баня или друга стая под топъл под, не може да се страхувате от влага и мухъл. Триизмерната рисунка на насипни полимерни подове ще опреснява всяка стая по най-добрия начин.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
3D подови настилки в банята3D подови настилки в банята
Модерно приложение на 3-ри етаж и характеристики на избора на чертежМодерно приложение на 3-ри етаж и характеристики на избора на чертеж
Ние изучаваме дизайнерски новости в полимерния насипен подНие изучаваме дизайнерски новости в полимерния насипен под
Кои самонивелиращи настилки да изберемКои самонивелиращи настилки да изберем
Какво представляват триетажните етажи?Какво представляват триетажните етажи?
Попълване на пода със собствени ръце - подготовка за изливане на пода 3dПопълване на пода със собствени ръце - подготовка за изливане на пода 3d
Самонивелираща технология 3d с шаблонСамонивелираща технология 3d с шаблон
Как да нанесете саморазливната смес за подробните инструкции за подаКак да нанесете саморазливната смес за подробните инструкции за пода
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
» » Изберете насипно ниво в 3-тия етаж
© 2021 BggeHat.com