Предимства и характеристики на дизеловите генератори

дизелови генераториНеприятни са явленията, свързани с прекъсването на електроенергията. Е, ако последствието е невъзможността да включите електрическата кана или неспасения файл на компютъра. Но може да има тъжни последствия, които са свързани с човешкия живот.

Днес съществуват системи, които са свързани с осигуряване на непрекъснато снабдяване с електроенергия. Един от най-простите опции е UPS. Особеността на устройството е, че за известно време той ще поддържа напрежението в мрежата. Това ви позволява да завършите цялата гама от необходимата работа, след това безопасно да изключите устройствата или да преминете към използването на автономен източник на захранване. Такъв източник могат да бъдат дизелови електроцентрали или генератори, които могат да бъдат закупени от Dieselstor. Пазарът представя различни варианти на генератор на автономна основа, чиято работа се извършва на газ или бензин. Сред основните характеристики на генераторите трябва да се отбележи икономичността, дълготрайността и ниските разходи за поддръжка.

Основното предимство на генераторите е властта. Ако се сравнява, тогава мощността може да достигне около 2000 киловата, в сравнение с моделите, работещи с бензин, които не произвеждат 9-15 киловата.



Преди да изберете дизелов генератор, трябва да определите колко енергия да има това устройство. За да се определи индикатора, е необходимо да се изчисли сумата на мощността на всички устройства, които ще бъдат захранвани от генератора. След това отидете на избор на двигател. Има два вида генератори: асинхронни и синхронни. За да поддържате осветление в къщата, можете да си купите асинхронен генератор. Сред предимствата на генераторите от този тип трябва да се отделят ниски разходи. Важно е обаче да се обърне внимание на факта, че за другите характеристики той е значително по-нисък от синхронния. Синхронният генератор е по-устойчив на претоварване. Токът, генериран от генератора, е подходящ за компютърна мрежа и за известно оборудване.

Дизеловите двигатели, които осигуряват въздушно охлаждане, са се превърнали в най-добрия вариант, който се използва за работа в офиса. Тяхната мощност варира от 6 до 30 киловата. Двигателите, в които се осигурява течно охлаждане, са предназначени за използване в промишлена сфера на работа. Такива двигатели могат да бъдат с ниска и висока скорост. Двигателите с ниска скорост имат много предимства, едната от които работи дълго време без прекъсване. В тази версия се осигурява нисък разход на гориво. Сред недостатъците трябва да се разпределят теглото, размерите и ценовият индекс.

Но си струва да си спомним, че придобиването на комплекта генератори е печеливша инвестиция на средства, което предотвратява възникването на големи загуби.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Генератор на принципа на работа на дизеловото горивоГенератор на принципа на работа на дизеловото гориво
Вятърни мелници за къщата със собствените си ръце, който модел е най-подходящ?Вятърни мелници за къщата със собствените си ръце, който модел е най-подходящ?
Вятърни генератори силата на природата в услуга на човекаВятърни генератори силата на природата в услуга на човека
Газови топлинни генератори за отопление на въздухаГазови топлинни генератори за отопление на въздуха
Ibp за отоплителен котелIbp за отоплителен котел
Предимства на дизеловите електроцентралиПредимства на дизеловите електроцентрали
Характеристики на диамантеното пробиванеХарактеристики на диамантеното пробиване
Избираме правилно генератораИзбираме правилно генератора
Предимства на съвременните слънчеви електроцентралиПредимства на съвременните слънчеви електроцентрали
Доверителният 50 кВт генератор ще осигури непрекъснато захранванеДоверителният 50 кВт генератор ще осигури непрекъснато захранване
» » Предимства и характеристики на дизеловите генератори
© 2021 BggeHat.com