Едноканален газов котел baxi

Един от начините да се създаде най-удобната атмосфера в къщата е инсталирането на газов котел. Понастоящем такива бойлери могат да бъдат закупени дори чрез интернет. Гамата включва твърдо гориво, газ, електрически и комбинирани котли. Сред целия обхват са газовите котли Baxi с един кръг. За отопление на къщи или отоплителна вода най-често се използват двуциклени системи. Предимството на такава система е, че може да загрява едновременно не само вода, но и отоплителен кръг. Надеждността на системата зависи преди всичко от размера на котела и от техническите характеристики на системата.

едностепенни газови котли Baxi


Видове котли


Съответно всички котли са разделени на два основни типа: домакински и промишлени. Разликата между тях е силата на системата: домакинствата имат значително по-ниска мощност, така че те се използват само за отопление на малки количества вода. За да се отоплява голяма производствена зала, се използва парна котлон. Такива решения често се използват в областта на дървообработващата и леката промишленост. Бойлерите за нагряване на вода могат да бъдат монтирани на стена или на пода (например подови газови котли Baxi). Стените котли са малко по-малки по размер, така че е разумно да ги изберете за инсталиране в малки помещения. (Виж също: Газови котли за отопление AGV)

В сравнение с други отоплителни системи отоплителните котли са много по-евтини. В допълнение, те също имат предимството на висока мощност с малки размери. Инсталирането на подов бойлер ще ви позволи да организирате ефективна отоплителна система у дома, както и достъп до топла вода. Като алтернатива можете да използвате топла подова система, но тази опция ще изисква да направите значителна инвестиция, но също така не е евтина в експлоатация.

Високите скорости на топлопреминаване, заедно с компактността на самия уред, са показани чрез електрически бойлери. По-добре е тези модели да не се инсталират в помещения с чести откази на електрозахранване. От друга страна, котелът за твърдо гориво може да се превърне в отлична алтернатива. Когато избирате домашна система, трябва да обърнете внимание на ефективността на тази система.


Етажни газови котли


Газови котли Baxi Steel днес е един от най-разпространените видове отоплителна техника в частния сектор. По-специално, котлите BaxiSlim са едно от най-практичните и икономични решения в този сегмент. Те съчетават трайност, надеждност, лекота на инсталиране и умерена цена. Модалният обхват на отоплителните газови котли на Baxi е доста широк, така че всеки може да избере свои собствени устройства, като вземе предвид изискваното изпълнение. Като се има предвид фактът, че при разработването на своите котли, компанията въвежда най-новите технологии в производството, всички продукти се характеризират с най-високо ниво на безопасност и екологосъобразност. Днес компанията Baxi се радва на заслужена популярност и одобрение сред специалистите в областта на отоплението. (Виж също: Настенни едноканални газови нагревателни котли)


Общи предимства


Използването на природен газ като източник на енергия избягва огромен брой проблеми и осигурява относително малък размер на устройството. Електронните системи за управление провеждат постоянен мониторинг на работата на устройството, осигурявайки подходящо ниво на пожарна безопасност.



Дизайнът на бойлерите Baxi за отопление се отличава с грижата за всички решения. Тези модели са надеждни, стабилни в експлоатация и издръжливи. Използването на електронни системи позволява по-ефективно разпределение на газова енергия.

котли за нагряване на газ Baxi

Намаляването на разхода на гориво позволява електронно запалване, което също повишава нивото на безопасност на устройството. Най-трайните и трайни материали се използват за производството на котли, включително чугун и неръждаема стомана. Производителят специално адаптира продуктите за употреба в нашата страна, така че котлите да могат да се справят с интензивния режим на работа при ниско налягане на газа. Системата за управление на котела е проста и не изисква специални умения. (Виж също: Монтиране на стенови газови отоплителни котли със собствени ръце)


Бакси Слим


Подовите газови котли BaxiSlim са снабдени с топлообменник от чугун. Днес на пазара можете да намерите широка гама модели с капацитет в диапазона от 15 до 62 кВт. Процесът на изгаряне се следи от прецизна електроника. Почти всички бойлери за отопление на Baxi са оборудвани със самодиагностични устройства, които позволяват разнообразни сервизни операции. В резултат на това качеството на котела се увеличава и е удобно и лесно да се използва такова оборудване. Стилен дизайн и сравнително малки размери на корпуса позволяват котлите на този модел да се използват на всяко удобно място.

Основни предимства на котлите:



  • Контрол на налягането на газ;

  • Леко електронно запалване;

  • Непрекъснат контрол на изгарянето чрез електрониката;

  • Ефективно регулиране на въздушния поток при модели с затворена горелка;

  • Горелката е изработена от неръждаема стомана, която позволява значително удължаване на експлоатационния й живот.


Baxi Slim HP


Гамата от газови котли Baxi Slim HP, монтирани на пода, включва най-икономичните, но мощни устройства с горелка от атмосферата. Топлообменникът на устройства от този тип е направен само от висококачествен чугун, има много ръбове върху него, за да се увеличи площта му. Въпреки това, в този случай, тягата не се влошава. С помощта на ефективна изолация от стъклени влакна се постига ниска степен на разсейване на топлината.

газови котли Baxi

Предимства на бойлерите Baxi Slim HP:



  • двустепенна горелка от неръждаема стомана;

  • използване на предпазител и система за запазване на електрониката за запалване;

  • способност за работа с втечнен газ с минимално усъвършенстване;

  • доставката включва манометър;

  • отлично представяне при трудни условия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Електрически бойлерЕлектрически бойлер
Отоплително котле за вилиОтоплително котле за вили
Газови котли с един и два кръгаГазови котли с един и два кръга
Газови котлиГазови котли
Комбинирани отоплителни котлиКомбинирани отоплителни котли
Бойлери за битови газове за промишлена употребаБойлери за битови газове за промишлена употреба
Парен котел със собствени ръцеПарен котел със собствени ръце
Двуканални електрически отоплителни котлиДвуканални електрически отоплителни котли
Най-икономичния електрически бойлерНай-икономичния електрически бойлер
Йонни електрически котли за отоплениеЙонни електрически котли за отопление
» » Едноканален газов котел baxi
© 2021 BggeHat.com