Газови котли

Газовите котли Baxi се характеризират с лекота на използване, надеждност и сравнително ниски разходи. За производството на тези котли се използват само компоненти, произведени от западноевропейски производители. Бакси, благодарение на дизайна си, се доказа в Русия, като има оптимално съотношение цена-качество. Следва да се отбележи, че тези газови котли отговарят напълно на изискванията на GOST и в същото време разполагат с всички необходими сертификати, по-специално Gosstandart, Rostekhnadzor, хигиенни сертификати и др.

Газови котли Baxi


За Бакси


Днес компанията Baxi е един от лидерите в Европа за производство на отоплителни и отоплителни системи. Заводът използва иновативна система за контрол на качеството, която отговаря и на най-строгите стандарти. Бойлерите Baxi са тествани за нива на шума и за работа при ниски температури. (Виж също: Дизелови котли за отопление)

Специалистите обръщат внимание на факта, че потребителите в по-голямата си част избират котли с газови двуциклични батерии Baksi, т.е. модели, които могат да поддържат едновременно отоплителната система и водоснабдяването с топла вода.


Бойлери на Бакси


Котлите Baxi имат определена маркировка. "Fi" след името на котела означава, че газовият бойлер има затворена горивна камера, "i" е отворена камера. За газовите котли на този производител се използва един от двата типа топлообменници. За фискална топлообменник версия е проектиран като "тръба в тръба", в други изпълнения е топлообменник, през който отопление вода настъпва много по-бързо.

Бойлерите Baxi са гарантирани за две години от производителя, като се започне с първото пускане на уреда. В същото време гаранционните работи могат да се извършват само в официални сервизни центрове. Бойлерите Baxi се произвеждат в няколко серии. Те ще бъдат обсъдени по-нататък. (Виж също: Принципът на работа на двуканален газов котел )


Серия Baxi Основни котли


Двуканален газов котел Baksi от тази серия има много компактни размери, което ви позволява да го инсталирате дори в най-малката стая. Създателите успяха да постигнат това чрез използването на битермичен топлообменник, както и чрез ергономично проектирана система, предназначена да премахва изгорелите газове. Тази серия е предназначена специално за отопление на апартаменти в индивидуален план, които се намират в многоетажни сгради, включително сгради с височина над пет етажа.

Газови двуканални котли Baxi



Газовите котли в тази серия имат много системи за защита и индикация и също така е възможно да се преконфигурира за работа с втечнен газ. Възможно е допълнително да се свържат таймер или термостат за котела, благодарение на това, което стаята създава оптималните условия за микроклимата, а освен това пести гориво. Оборудването, принадлежащо към тази серия, е перфектно адаптирано към условията на работа в Русия и в същото време работи постоянно при условия на доставка на газ с намалено налягане.


Бойлери серия Baxi Eco


Газовите котли за отопление с двуканални котли Baxi, както и едноканалните отоплителни котли, свързани с тази серия, са надеждни и в същото време просто оборудване за отопление на икономична класа. Предимствата на серията включват високоскоростна циркулационна помпа, оборудвана с автоматична система за отработените газове. Също така трябва да се отбележи, че сред предимствата на тази серия е уникална система за подаване на въздух към горивната камера, възможност за свързване на външна бродерия, стаен термостат, програмируем таймер и температурен датчик на улицата. Такива отоплителни котли могат да извършват своята работа почти автономно. (Виж също: Индустриални газови котли за отопление)


Котли Baxi Luna серия


Предимствата на тази серия включват повишена ефективност на работа и комфорт. Сериите Luna са много удобни за работа и поддръжка. Ако системата е оборудвана с допълнителни сензори, тя може да работи в автономен режим. Серията включва както двуканални, така и едно верижни агрегати.


Котли Baxi Nuvola серия


Серия от котли Nuvola стена включва само модели, които са оборудвани с вграден бройлери, изработен от неръждаема стомана и с капацитет 60 литра, което позволява на потребителите да се използват в продължение на 30 минути в обем топла вода от 450 литра.


Котли Baxi серия Slim


Всеки газов котел Baxi, принадлежащи към тази серия, отнема повече пространство, отколкото на звената, описани по-горе, но в същото време те са по-надеждни и по-дълготрайна, се гарантира от наличието на желязо топлообменника. При двукорпусните модели е вградена бродерия, както и отделна помпа за нея. Ако желаете, можете да поръчате дистанционно управление отделно, което предполага наличието на климатичен контролер. (Виж също: Електрически котли за отопление на вили)

газов бойлер Baksi

Едно от най-новите разработки на фирмата Baxi са кондензационните котли. За производството на тези устройства се използват само съвременни материали и се разработват съобразно най-новите технологии. Едно високо ниво на ефективност, екологосъобразност и икономичност са само някои от предимствата на тези единици. Такива кондензационни котли позволяват да се спести гориво до 35.


Вместо да приключи


Независимо коя серия Baksi се отнася, е безопасно да се каже, че тя отговаря на всички стандарти за качество, е много надеждна и все пак лесна за работа. Освен това, всички бойлери Baki са по-икономични в сравнение с техните колеги, което също е безспорен плюс. Към днешна дата огромен брой руснаци са избрали устройствата на тази конкретна компания и са били доволни от покупките си, които говорят обеми.

Налице са описани преди всичко съществуващите серии бойлери Baxi. С тази информация може да се определи предварително кои от тях ще работят в конкретен случай, че до голяма степен ще улесни процесът на подбор при закупуването на котел, който в бъдеще ще бъде в състояние да предоставя надеждна отопление.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Двуциклични газови котлиДвуциклични газови котли
Енергоспестяващи отоплителни котлиЕнергоспестяващи отоплителни котли
Индустриални отоплителни котлиИндустриални отоплителни котли
Стенни окачени газови котлиСтенни окачени газови котли
Едноканален газов котел baxiЕдноканален газов котел baxi
Бойлери за битови газове за промишлена употребаБойлери за битови газове за промишлена употреба
Автоматизация на котли за газово отоплениеАвтоматизация на котли за газово отопление
Парен котел със собствени ръцеПарен котел със собствени ръце
Водород, пиролиза и други алтернативни котлиВодород, пиролиза и други алтернативни котли
Най-икономичния котел за отопление на газНай-икономичния котел за отопление на газ
» » Газови котли
© 2021 BggeHat.com