Изчисляване на тавани и трикове на Armstrong



Голямата конструкция винаги трябва да започва с ясен производствен и финансов план, тъй като това ще избегне отрицателни последици, като липса на материали или края на парите в средата на ремонта.

Как да се изчисли тавана на armstrong

Веднага преди това Изчисляване на окачен таван Армстронг, трябва да разберете какво е той. Армстронг е таван на окачена конструкция, която се произвежда в много страни по света.
изчисляване на фалшива таванна армировка
Пионерите в производството на тавани тип Армстронг се оказаха англичаните, чийто висящ дизайн дължи името си. Освен това е запазен първоначалният размер на монтираната плоча, а именно 600x600 мм. Днес обаче освобождават своя разширен колега с размери 1200x600 мм.
В надпреварата за потребителя не участват само европейски, но и руски производители, чиято работа е свързана с техните западни колеги, но далеч надхвърля по стойност. По-евтини домашни печки и аксесоари - само китайски, но евтини, не го правят просто: дебелина китайски панел от 4 mm по-малко от европейската, и тя е 8.25 mm.
Потребителят е свободен да избере това, от което се нуждае, и следователно да изчисли окачения таван, не е лесна задача. Можете да изберете окачен таван скараПродължава не само от изолация на шума, но и от огнеустойчивост на плочите. Всичко това ще се отрази на крайната цена. Освен това, хигиенните съображения също ще повлияят на цената на тавана, тъй като повърхността, която може лесно да се мие, ще бъде много по-скъпа от повече "мръсни" аналози.
изчисли тавана на армастрона
Удобството на тавана Armstrong е способността да достигате до комуникационната система по всяко време, обкръжавайки таваните на многобройни офиси. В допълнение, с покупката на плочи за таван трябва винаги да оставите резерв, тъй като тавана може да изтече вода от горните етажи, но в този случай красота ще бъде възстановен за няколко минути. Освен това, можете да направите тавана по-цветен или мотивиращ, ако поставите ярки плочки върху някои плочки. Това ще ви позволи да се усмихвате неволно с всеки поглед, като настроите настроението си и на другите.

Как да монтирам водачи

  • На всяка от стените на стаята са монтирани ъглови профили.
  • За да се сглоби корпусната част на тавана по двата най-дълги стени на помещението, е необходимо главните водачи да се окачат на разстояние 1,20 м една от друга. След монтажа е необходимо да ги закрепите, точно на същото разстояние, с T-образни водачи.
консумацията на материали за тавана на Armstrong
  • След това, въз основа на размера на плочите, се формира скелетът на бъдещия таван. Към образуваната решетка ще бъдат добавени водачи с размерите на таванните панели.
  • Как да планирате таван на Армстронг

    Изчисляването на материалите за тавана може да се извърши по няколко начина:
    • Най-лесният начин за изчисляване на таванната армастрола ще бъде на мястото на един от инсталаторите или производителите на този дизайн. Калкулаторите на тези сайтове бързо и точно предсказват бъдещите разходи
    • Ако има желание да се справите със собствения таван, тогава трябва да знаете принципа монтаж на тавани Armstrong, и измерване на площта и периметъра на стаята. За да се направи по-точно изчисление, се дават данни за участък с площ от 100 m2. След като научи цената от производителя, потребителят ще може да определи финансовия разход на окачения таван.
    • Когато планирате осветление, трябва да знаете за какво ще се използва стаята. Така че обикновено са необходими два лампи на таван от 10 м2, но въз основа на функциите на помещението тази сума може да бъде увеличена или намалена.
    Потреблението на тавана на окачването Armstrong
  • С дължината на стаята от 3,7 м възниква въпросът: какво да се направи, защото основното ръководство е ограничено до определена дължина. В този случай са свързани допълнителни свързващи материали, които ще позволят да се консолидират двата главни направляващи, които ще позволят общата дължина на водача да достигне 7,4 м. При необходимост тя винаги може да бъде подрязана.
  • За да се разбере колко винтове и дюбели, изисквани по тавана, можете да опитате да се изчисли въз основа на броя на суспензии и тела на ъгъла на стената на разстояние 35 см един от шафер.
  • просторен Консумацията на помещения на материали към тавана Армстронг-добро идентифициране на онлайн калкулатор, а не ръчно, тъй като площта на помещението на двестаm2, да не говорим за 1000m2, проблемът започва с изчисляването на материали и компоненти, и машината обработва лесно всяка област в кратък период от време, което ви позволява да запаметите време и нерви.
  • Armstrong таван инсталация, погледнете видеото:

    Един малък съвет:

    • За закрепване на окачването в бетонната плоча ще бъде по-добре да се използват свещи с гъбички в устата, тъй като тя не му позволява да попадне в въздушни кухини, които са присъщи на бетонната стена. Обикновено с дюбел, чийто диаметър е 6 мм, също се продава, винтов, с диаметър до 5 мм.
    • При използване на дюбел за удар е необходимо да изберете подходящия винт, а именно този, който ще бъде най-плътен и здрав. Несъответствието между дюбела и винта може да доведе до лошо закрепване на частите на таванната конструкция. Например, всяка част от тавана може да бъде откъснато, само леко издърпване на един от водачите, което може да се случи, когато ремонтирате комуникации.
    как да направите изчисление на таван за армстронг
    Армстронг тавани са една от най-популярните таванни конструкции за дълго време, благодарение на възможността за поставянето им на всеки етаж. Освен това те са практични и непретенциозни, а също така ви позволяват да имате постоянен достъп до всички комуникации, разположени на тавана. Прочетете също: "Как да изчислим таванния участък: какво влияе върху цената".
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Окачени тавани Armstrong собствени етапи на инсталацияОкачени тавани Armstrong собствени етапи на инсталация
    Таванна инсталация Armstrong - инструкцияТаванна инсталация Armstrong - инструкция
    Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избереНай-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере
    Armstrong таван технически характеристики на структуратаArmstrong таван технически характеристики на структурата
    Армстронг тип окачени тавани - структурни елементиАрмстронг тип окачени тавани - структурни елементи
    Какви са таваните, нека разбирамеКакви са таваните, нека разбираме
    Перфориран таван в къщатаПерфориран таван в къщата
    Акустични таванни опции за шумоизолацияАкустични таванни опции за шумоизолация
    Плочки на тавана без шевове и други опцииПлочки на тавана без шевове и други опции
    Безшевен опънат таван - популярен и престиженБезшевен опънат таван - популярен и престижен
    » » Изчисляване на тавани и трикове на Armstrong
    © 2021 BggeHat.com