Перфориран таван в къщата



Тавани с перфорация, които осигуряват безпрецедентно място за реализиране на дизайнерски идеи и изключителни дизайни, с право се позовават на настоящите решения в областта на създаването на таванни системи. Има такива проекти от няколко вида. Но всички те имат предимството, че могат да използват разнообразни осветителни системи. Комбинацията от скрити и основни осветителни устройства създава невероятен ефект.

Перфориран перфориран таван

Подготовка за монтаж на перфорирани тавани

Работата, когато се създава перфориран окачен таван, винаги започва с измерване и маркиране (както правилно показва видеото на сайта). Стаята е освободена от мебели и нещата или са изместени до центъра на стаята, в противен случай те ще ограничат достъпа до подовата повърхност.
Всички маркери се правят на ниво. Първоначално се очертава линия около периметъра на помещението, което означава нивото на таванната система. Преди да се направи това, осветителните устройства се закупуват и външният им вид се взема предвид при маркирането. Факт е, че да се поставят някои приспособления изисква наличието на допълнително пространство.

Превърнете таваните с перфорации

перфориран окачен таван
Рефрен таван перфориран (виж също: Реейно таван Албес: висящ идеал), която може да се види на снимката, се състои от алуминиева рамка и метални перфорирани стелажи.

Тези таванни конструкции се монтират, както следва:
  • стенна маркировка с дюбел с стъпка 50 сантиметра фиксира ъгъла на стената, докато е фиксирана на разстояние не по-малко от 13 сантиметра от основното припокриване;
  • В основата на таванските анкери се фиксират окачванията с интервал, който не надвишава 120 сантиметра;
  • траверси, които се придържат към вертикални линии, за които първоначално са осигурили мястото на закопчалките;
  • след това опорната лента е прикрепена към траверсите. За да се гарантира, че перфорираният таван не губи оригиналния си външен вид, гумите са регулируеми по височина с помощта на закачалки - по този начин е възможно елиминирането на отклоненията;
  • наличието на щракащи раздели ви позволява да фиксирате ламелите.

Таванът е перфориран

Както острието, когато монтирани перфорирани тавани, PVC филми се използват всякакви цветове върху повърхността на който отвори могат да бъдат с различни диаметри, подредени равномерно или или случайно, или под формата на симетричен образ (вж. Снимката).

опъвам таван с перфорации
Те се монтират както следва:
  • с интервал от 10 сантиметра по протежение на контурна линия, те пробиват отвори за дюбелите и гънките в тях;
  • по маркировката върху специална лепилна композиция е монтиран монтажен профил за монтаж на PVC фолио. Съгласно препоръките на експертите, за да се осигури гладкото съединяване, се препоръчва профилът да се реже под ъгъл 45 градуса;
  • след като лепилото се изсуши напълно, самопробивните винтове се завинтват в подготвените отвори за по-надеждно закрепване на рамката;
  • като се започне от средата на стаята, платното се запълва в профила със специална шпатула. На първо място, филмът трябва да бъде фиксиран по отношение на ширината и дължината, а ъглите остават свободни и висят. Не запълвайте целия ръб на тъканта - излишъкът от материал трябва да виси. Придвижвайки се от средата от двете страни на стаята към ъгъла, филмът постепенно се фиксира. Когато инсталирате, трябва да сте внимателни и внимателни - желателно е да не позволите образуването на гънки;
  • на последния етап, гънките и вълните, които се появяват, се изглаждат със сешоар за строителството, който се държи на разстояние не по-малко от 20 сантиметра от повърхността на тъканта. За тази цел PVC филмът се нагрява с кръгло движение на правилното място, докато дефектът се отстрани от повърхността. Понякога можете да създадете красив разсейван ефект осветление над перфориран таван на опън инсталирайте още един прозрачен лист (виж: Плъзгащи PVC тавани: видове и примери за употреба).

Армстронг перфорирани тавани

Перфорирана таван Армстронг има предимство - дизайнът му позволява бързо да стигнем до мястото, което се образува между повърхността и основния таван и служи като седалището на комунални услуги. Тъй като се състои от отделни панели, винаги е възможно да се вземат оригиналните решения за цветовете и дизайна.

перфориран метален таван
Закупуването таван Армстронг перфорирана по-добре да се вземат няколко допълнителни панели, и когато трябва да се замени един от тях, може да се направи без проблеми (подобно на лентата не може да намери малко по-късно).
Монтирането на такъв таван е лесно (можете да видите видео урока) и това не изисква много опит в строителството:
  • ъгълът на рамката е фиксиран на стената с дюбели или винтове;
  • Към основата на тавана се монтират закрепвания върху анкерите, разстоянието между тях е около един метър;
  • освен окачването са монтирани таванни водачи с интервал между тях - 120 сантиметра;
  • В последния етап от създаването на рамка с стъпка от 60 сантиметра, съединителните елементи се монтират. След това, с помощта на окачването, таванът се регулира в една равнина;
  • панелите се инсталират на място лесно - те се вкарват в тавана, изравняват се и се спускат до ръба на рамката.

Тавани метални, касетъчни, перфорирани

Perfected метален таван се счита за качествен и много актуален вид на интериорния дизайн, а дълготрайността на материала за производство осигурява дълъг период на експлоатация при различни условия. Широкият избор на панелни форми и цветни решения създава всички условия за внедряване на съвременни новости в дизайна. Монтирането на тавана е проста: панелите са монтирани на рамка като "Armstrong", което осигурява възможност за спестяване на пари, като се работи самостоятелно.
перфориран алуминиев таван
Този тип дизайн е перфориран алуминиев таван Тя е трайна, хигиена, екологична, устойчива на влага, позволява да се вгражда вентилационни системи и лампи, подобрява звукопоглъщането, има уникален дизайн и малко тегло, както и други важни предимства.
Алуминиевите касети с перфорирани тавани се използват широко в дизайна на жилищни помещения, защото съчетават функционалността и лесната инсталация. Техните конструктивни особености позволяват монтаж на окачена конструкция, дори ако основният таван има издатини, вдлъбнатини или припокривания с неправилна форма.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фалшив таван в кухнятаФалшив таван в кухнята
Окачени тавани Armstrong собствени етапи на инсталацияОкачени тавани Armstrong собствени етапи на инсталация
Осветителните тела за тавана на гипсокартоните са различниОсветителните тела за тавана на гипсокартоните са различни
Как да инсталирате таван осветителни телаКак да инсталирате таван осветителни тела
Опции за опънати тавани на задното осветлениеОпции за опънати тавани на задното осветление
Офис тавани осветление видове и ползиОфис тавани осветление видове и ползи
Как да мислим за подреждането на осветителните тела върху тавана на разтяганеКак да мислим за подреждането на осветителните тела върху тавана на разтягане
Армстронг тип окачени тавани - структурни елементиАрмстронг тип окачени тавани - структурни елементи
Декорация на тавани от гипсокартон оригинални решенияДекорация на тавани от гипсокартон оригинални решения
Улично таванно осветление Оптимално осветление за изборУлично таванно осветление Оптимално осветление за избор
» » Перфориран таван в къщата
© 2021 BggeHat.com