Дъски от частици

Дъски от частици

Плочи от дървесни частици са направени от смес от сухи стърготини и специална смола. Производствената процедура е, както следва: смес от чипове и смола е разположена на повърхността и се натиска по специален начин. Едно от основните предимства на ПДЧ - сравнително ниска цена, чийто размер може да варира в зависимост от плочите.

Плоча от дървени стърготини се смята за един от най-чистите по отношение на екологията материал, който се използва за извършване на широк спектър от цели и задачи - включително и на строителството, ремонта, Довършителни работи и производство на мебели. Също така е много важно да се отбележи, че ПДЧ е популярен като строителен материал и защото е доста лесен за обработка.

Покритията на плоскостите от ПДЧ са разнообразни и в по-голяма степен работата и обхвата на приложение зависят от покритието. Както знаете, правилната поддръжка на продуктите от ПДЧ може да ги спести и да ги използва в продължение на десетилетия. Логично е да се приеме, че продължителността на експлоатация спестява природни ресурси, тъй като основният материал за производството на плочи от дървесни частици е отпадъците от дървообработващата промишленост.

Ламинирани плочи.

Ламинирането е процес, при който върху повърхността на ПДЧ се полага филм при повишени температури от 140 до 210 градуса. Ламиниране е процесът на нагряване на филми и смоли, както и тяхното по-нататъшно разпространение върху повърхността. След като нагревателният елемент е изключен, повърхността се втвърдява. Ламинираните пластини са много популярни, защото са устойчиви на влага.

Ламинирани плочи.



Този метод за довършване на повърхността на ПДЧ се различава от ламинирането на темите, а не само от някакъв състав, но върху плочата се нанася специално покритие. Можете да нарисувате аналогия с поставянето. Технологично, процесът е много прост и поради това цената на тези плочи не е висока.

Облицована дъска.

Облицовани дъски също са много популярни, процесът на фурнир е да се приложи фурнир слой, така фурнировани плочи често се наричат ​​фурнир.

Полимерно покрити пластини.

Различни пластмаси и полимери също често се използват за довършване на ПДЧ, основното предимство на крайния продукт е външният вид и непринудеността на покритието. Трудно е да се каже, че всички пластини, облицовани с пластмаса, са устойчиви на износване и механични влияния, защото всичко зависи от качеството на покритието.

Е, ако се интересувате от цената на PVC дограма - посетете https://terraokna.ru/prices.html. Само там ще намерите качествени прозорци на изгодна цена и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Dsp на пода под линолеумаDsp на пода под линолеума
Гипсокартон революция в областта на довършителни материалиГипсокартон революция в областта на довършителни материали
DSP водонепроницаеми листове за настилкаDSP водонепроницаеми листове за настилка
Техническите характеристики на плочата на осб и вредността на новите строителиТехническите характеристики на плочата на осб и вредността на новите строители
Osb спецификации за печки, ревюта, приложение в фасадни работиOsb спецификации за печки, ревюта, приложение в фасадни работи
CSP технически характеристики и приложение в частното строителствоCSP технически характеристики и приложение в частното строителство
Използване на чипс в пушенето на рибаИзползване на чипс в пушенето на риба
Пушенето на хвойнатаПушенето на хвойната
Предимства и недостатъци на глинените панелиПредимства и недостатъци на глинените панели
Приложение на букови стърготини при пушенеПриложение на букови стърготини при пушене
» » Дъски от частици
© 2021 BggeHat.com