Граници за тапети

Граници за тапети

Понастоящем няма перфектна алтернатива на тапета. Те не струват много, и всеки майстор на дома ще може да ги покрие със стена. Въпреки това, този материал има един голям недостатък - това е тяхната типификация, с други думи, липсата на изключителни възможности. По-точно те са налични, но тяхната цена е много, много висока. В този случай, за да помогне да дойде бордюри за тапет. Какви са те?

Калъфи за тапети са парчета бетон, които някои наричат ​​бордюри, това са декоративни ивици (пластмаса, нетъкани, хартия и т.н.). За тяхна сметка е възможно пространството да се разделя на зони, да се отделят една част от другата и да се използват дори когато завършва с тапета за боядисване. По този начин стената няма да изглежда проста и монотонна.

Монтирането на бордюри е възможно в много отношения. Можете да ги извършвате вертикално, под всякакъв ъгъл или вертикално. В този или този случай, преди да започнете инсталирането, трябва да маркирате линията с помощта на молив върху стелажа или нивото. Не вярвайте на очите си, трябва да използвате точен инструмент.

Калъфи за тапети могат да бъдат намерени и самозалепващи, те са най-лесни за инсталиране. Ще трябва да отвиете защитното фолио и да поставите продукта отдолу на стената или надясно, ако границата е залепена хоризонтално. След това фолиото трябва да бъде разделено на приблизително 50-60 сантиметра, трябва да бъде залепено към линията постепенно, като се натиска с ръка в чиста ръкавица. Удобно е да се лепира заедно: един човек ще протегне защитното покритие, а вторият - за монтиране на бордюра. Ако пропуснете първия път, може би границата ще бъде безнадеждно разграбена.



За да лепирате бордюра върху монтажната или тапетната паста, все още трябва да маркирате. Нанесете лепило върху продукта с гъба или по друг начин.

В противен случай процесът на слепване е почти същият като при самозалепващата се версия. Въпреки това сложността на процеса ще бъде компенсирана от възможността да се допусне грешка. Лепилото няма да улови веднага, следователно ще имате известно време да ударите линията.

Не се страхувайте да експериментирате с бордюрите. Те могат да бъдат залепени както вертикално, така и хоризонтално и да се извлекат с помощта им някои прости модели на стената. Много от тях използват бордюри за тапети, за да затварят горния ръб на тапета (вместо тавански первази или формоване).

Излишъкът от лепило трябва да бъде премахнат непосредствено след поставянето на продукта, в противен случай в бъдеще ще бъде много по-трудно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепирам тапетите в ъглите?Как да лепирам тапетите в ъглите?
Какво е нетъкан тапет за боядисванеКакво е нетъкан тапет за боядисване
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Боядисване на дъска за рязане за начинаещиБоядисване на дъска за рязане за начинаещи
Уплътняване на стените със собствените си ръцеУплътняване на стените със собствените си ръце
Как да изберем тапет за тавана за боядисванеКак да изберем тапет за тавана за боядисване
Кои тапети да избирате?Кои тапети да избирате?
Изберете тапет лепилоИзберете тапет лепило
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаетеЗакупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете
» » Граници за тапети
© 2021 BggeHat.com