Как да нарисувате тапета правилно

Как да нарисувате тапета правилно

Ако чувствате глад за творчество, като да промените ситуацията често и да се занимавате с ръчна работа, тогава можете да осъзнаете всички тези умения във вътрешността на вашия апартамент. За тези, които не приемат стандартни решения, идеалният изход ще бъде специален тапет за боядисване. Чрез поставянето на стени с такъв тапет можете да променяте интериора си дори всеки месец. За да нарисувате тапет, ще ви трябва: боя лента, четка, валяк, водна дисперсия боя.

Можете да рисувате различни тапети - хартия, стъклени тапети, както и тапети от нетъкан текстил. Независимо от какъв тапет ви харесва, трябва да отбележите, че можете да рисувате тези тапети, които са били залепени и изсушени.



Първо, изберете метода на оцветяване. Тя може да бъде едноцветна, както и декоративна. С монофонично всичко е доста просто - боята трябва да се излива в специална тавичка, изработена от пластмаса. Боята трябва да се навива внимателно и внимателно с валяк, така че цялата повърхност на ролката да е равномерно покрита с боя. Валякът се изисква да използва дълъг ръкав, с помощта му ще бъде лесно да нарисувате дори и начинаещ. Дълга дрямка ще даде възможност да нанесете боя равномерно, без пространства. Необходимо е да наблюдавате внимателно, така че релефната повърхност на тапета да е боядисана качествено. Пуснете ролката върху частта на таблата, предназначена да премахне излишната боя. Първо трябва да приложите боята с вертикални движения, след това хоризонтално - така че да нанесете равномерно покритието върху стената. На места, където стената влиза в контакт с подовата или первазната дъска, трябва да използвате лентата за боядисване и да вземете обичайната четка вместо валяка - за да предпазите интериора от появата на нерадостни петна.

Ако имате намерение да нарисувате стената по декоративен начин, трябва да мислите напред и да опитате метода на нанасяне на боя. Обикновено декоративното боядисване се извършва по следния начин: На ​​първо място се прилага основен цвят на стената, по-светъл цвят и допълнителен цвят се нанася върху него с помощта на някакво устройство. Като допълнителна може да се използва като по-светъл или по-тъмни нюанси и като цяло контраст боя. Като устройство за прикачване можете да използвате смачкана кърпа или хартия или дори обикновена гъба от хардуер. Можете също така да нанесете обичайната кръгла четка за боядисване - върхът му трябва леко да се навлажни в боята и да се нанесе почти на сухо с четка с хаотични бързи удари.

Е, на този сайт можете да си купите най-добрите мека мебел в Киев. Само там ще намерите огромен избор от мебели и най-ниските цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепене нетъкан тапетКак да лепене нетъкан тапет
Как да лепене тапет за рисуванеКак да лепене тапет за рисуване
Как да нарисувате тапет на тавана - опцииКак да нарисувате тапет на тавана - опции
Какво е нетъкан тапет за боядисванеКакво е нетъкан тапет за боядисване
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Как да изберем тапет за тавана за боядисванеКак да изберем тапет за тавана за боядисване
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
» » Как да нарисувате тапета правилно
© 2021 BggeHat.com